Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia braileana intilneste, astazi, de la ora 16.00, lidera Ligii Nationale

HC Dunarea intilneste, astazi, in prima etapa a returului singura formatie din Liga Nationala care a acumulat maximum de puncte dupa prima parte a campionatului, Rulmentul Urban Brasov.
Handbalistele brailene au efectuat toate antrenamentele din perioada premergatoare acestui meci, la ora 16.00, ora la care va incepe jocul de astazi. Ieri, dupa sedinta de pregatire, lotul a intrat in semicantonament in statiunea Lacu Sarat. Toate jucatoarele sint in plenitudinea fortelor. In aceasta saptamina, Dana Goldic a acuzat dureri de spate, insa ea se va afla cu siguranta printre titularele formatiei brailene.
Lidera campionatului, Rulmentul Brasov, a sosit inca de ieri la Braila, iar dupa-amiaza a efectuat un antrenament la sala Polivalenta.
"Eu consider ca am pregatit in cele mai mici amanunte jocul cu lidera si vom incerca sa facem un meci bun care sa placa spectatorilor braileni, iar daca rezultatul ne va fi favorabil va fi si mai bine" a declarat Teodor Ciochia, antrenorul secund al HC Dunarea.
Si vicepresedintele gruparii brailene, Ionel Antihi, viseaza la un rezultat favorabil in acest joc: "Sint convins ca handbalistele noastre vor lupta si vor incerca sa puna probleme, in limita posibilitatilor noastre, valoroaselor jucatoare brasovene. Va fi un meci de inalt nivel tehnic si sper ca spectatorii sa urmareasca un joc placut".

Etapa a 14-a programeaza, astazi, meciurile:
Tomis Constanta - HCM Roman
Rapid CFR Bucuresti - "U" Jolidon Cluj
Otelul Galati - HC Zalau
HC Dunarea Braila - Rulmentul Urban Brasov
HCM Hidroconcas Buzau - HCM Baia Mare
Oltchim Rm. Vilcea - CSM Sf. Gheorghe
CSM Cetate Devatrans sta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii