Mergi la conţinutul principal

Florin Mironcic a realizat baremul pentru Beijing

La editia din acest an a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe delegatia Romaniei si-a indeplinit obiectivul.
Echipajele de canoe dublu Iosif Chirila, Andrei Cuculici la 500 m si Nicolae Flocea, Ciprian Popa la 1000 m, precum si Florin Mironcic, la canoe simplu, pe ambele distante olimpice, 500 si 1000 m, au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Duminica, exbraileanul Florin Mironcic a ocupat locul al saselea in finala de canoe simplu pe distanta de 500 m, dupa ce in urma cu o zi terminase pe pozitia a saptea in finala probei de canoe simplu pe distanta de 1000 m.
La canoe dublu pe distanta de 500 m, in finala de duminica, Iosif Chirila si Andrei Cuculici au obtinut medalia de argint. Simbata, in ultimul act la canoe dublu, pe distanta de 1000 m, Flocea si Popa au ocupat locul patru.
Din fiecare finala, pentru Olimpiada de la Beijing s-au calificat primii sase clasati in probele pe echipe si primii opt in cele individuale.
Romania a mai obtinut doua medalii la CM din Germania, dar in probe neolimpice, una de aur prin echipajul masculin de canoe 4 pe distanta de 1000 m, in componenta Iosif Chirila, Andrei Cuculici, Silviu Simioncencu si Loredan Popa, si una de bronz, prin echipajul de canoe 4 pe distanta de 500 m, in componenta Ciprian Popa, Loredan Popa, Nicolae Floncea si Florin Mironcic.
In urma rezultatelor obtinute, Romania a incheiat competitia de la Duisburg pe locul al saselea in clasamentul pe natiuni, cu o medalie de aur, una de argint si una de bronz.
Primele trei locuri au fost ocupate in ordine de Germania 18 medalii, Ungaria 18 medalii si Belarus 4 medalii

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu