Mergi la conţinutul principal

FlashMob Sport a ajuns la ediţia a treia

Baza sportivă a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret din Parcul Monument va găzdui, sâmbătă, 16 mai, de la ora 9.00, ediţia a treia a FlashMob Sport. Organizatorii evenimentului, DJST şi Primăria Brăila, pun gratuit la dispoziţia publicului atât baza sportivă, una modernă, cât şi echipament sportiv de calitate, respectiv mingi, rachete, filee precum şi specialişti în domeniu, mai precis antrenori care să-i îndrume pe participanţi în diverse activităţi sportive. La acest interesant eveniment sportiv, la care oricine poate participa, vor fi prezenţi reprezentanţi ai unor structuri sportive precum CSM Brăila, Sport Plus, Special Friends Braila, Cuza Sport, Academia Olimpică Română - filiala Brăila. La final vor fi oferite 12 premii constând în diplome şi materiale sportive de calitate.
"FlashMob Sport este o manifestare sportivă deschisă tuturor brăilenilor, indiferent de categoria socială, profesie sau vârstă. Ceea ce trebuie să ne unească pe toţi participanţii este pasiunea pentru sport şi conştientizarea faptului că sănătatea noastră are nevoie de sport", se specifică în comunicatul de presă emis de către DJST Brăila.
La această acţiune poate participa orice iubitor de mişcare indiferent de vârstă. Copii cu vârste până în 14 ani trebuie să fie însoţiţi de profesorii lor de educaţie fizică sau de părinţi şi trebuie să prezinte organizatorilor o adeverinţă medicală pe care să scrie "Apt pentru efort fizic", însă cei care depăşesc această vârstă pot concura şi dacă vor completa o declaraţie pe propria răspundere în acest sens.
Festivitatea de premiere va avea loc la ora 12.00.
Persoana de contact: Mircea Cărbunaru - consilier superior în cadrul DJST Braila, e-mail: dsjbraila@upcmail.ro; telefon: 0239/612006, facebook: https://www.facebook.com/djst.braila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro