Mergi la conţinutul principal

Firmele brailene sprijina Olimpiada Internationala a National Geographic

Firmele brailene nu au refuzat Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT), atunci cind acesta a solicitat un sprijin financiar pentru a putea asigura transportul si cazarea elevilor si profesorilor la Olimpiada Internationala organizata la San Diego, California, SUA, de catre National Geographic. Romania va fi reprezentata de trei elevi: Alexandru Barbu - Slatina, Monica Ciobanu - Zimnicea si Vlad Macovei - Bucuresti. Pentru ei Ministerul Educatiei trebuie sa asigure transportul si cazarea. Efortul MECT este sprijinit si de firmele brailene "Noble House Didact", "Orient Expres" si "Eleny" si de filiala braileana a Clubului "Kiwanis". Suma cu care va fi spijinit MECT este de 3.000 de lei.
"Acesti copii exceptionali care reprezinta Romania la o asemenea competitie internationala merita tot sprijinul nostru pentru ca ei nu au posibilitati materile, iar efortul lor intelectual si talentul lor trebuie recompensat, chiar daca acesti copii nu sint din Braila", a precizat Marioara Rosioru, presedintele Clubului "Kiwanis", filiala Braila, motivul pentru care a raspuns solicitarii MECT.
Olimpiada Internationala organizata de National Geographic se va desfasura in perioada 5 - 10 august la San Diego, California, SUA.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu