Mergi la conţinutul principal

Finanțare rapidă cu un credit online

Te gândești mereu să economisești sume din venitul tău, dar tot apar cheltuieli neașteptate care trebuie onorate cât mai curând? Trebuie să efectuezi plata facturilor restante în scurt timp, dar resursele pe care le deții nu sunt suficiente? Vrei să pleci un weekend la munte pentru a te relaxa, dar situația financiară nu îți permite și apar mereu alte priorități? Pentru toate aceste aspecte există o rezolvare la care poți apela când ai nevoie, fără bătăi de cap sau restricții, și anume aplicarea pentru un credit ifn care te ajută să obții banii de care MAI ai nevoie pentru a-ți rezolva urgențele financiare și pentru a-ți pune în aplicare diferite planuri personale.

Proces de aplicare simplu

Instituțiile nebancare oferă posibilitatea de a obține fondurile de care ai nevoie printr-un proces simplu care nu durează mult și se realizează complet online. Poți să uiți de birocrație, de documentele inutile care sunt cerute de bănci și de orele pierdute pe la sedii pentru a completa cereri și formulare care nu îți oferă siguranța obținerii unui împrumut. Pentru a aplica în cadrul unui IFN ai nevoie de o conexiune la internet și de un dispozitiv smart (tabletă, laptop, calculator, telefon mobil) și prin câteva click-uri finalizezi solicitarea și obții banii de care ai nevoie. Trebuie să alegi suma și perioada contractului, să completezi cererea de creditare, o transmiți și restul procesului este automatizat, iar răspunsul va ajunge în cel mai scurt timp la tine.

Credit obținut în aceeași zi, ba chair și în câteva minute

În anumite cazuri problemele au nevoie de o rezolvarea cât mai rapidă pentru a nu se agrava starea acestora și creditarea online te poate ajuta în acest sens. Odată ce ai transmis solicitarea de credit durează puțin timp până primești un răspuns din partea instituției. În cazul în care decizia de finanțare este pozitivă pentru tine banii pot fi transferați direct pe cardul bancar iar transferul se face aproape instant, sau în contul bancar în maxim o zi lucrătoare.

Folosești fondurile primite în orice scop îți dorești

Instituțiile nebancare îți oferă libertatea deplină de a utiliza suma primită în orice scop îți dorești. Fie că vrei să achiziționezi un produs mai costisitor, să efectuezi plata unor servicii sau plăți ori să majorezi bugetul pentru vacanța mult dorită, cu un credit rapid poți realiza aceste acțiuni fără probleme și fără a menționa motivul. De asemenea, birocrația pentru creditele ifn este mult mai simplificată, poți să încasezi și să redirecționezi sume de 200 până la 10 000 lei, când îți dorești, fără alte persoane implicate, cum ar fi giranții. Nu ai nevoie de documente justificative precum adeverințe de venit, întreg procesul de aplicare devenind mult mai confortabil.

Informații transparente despre împrumut

Cu ajutorul unui calculator de credit instituțiile nebancare îți oferă toate detaliile cu privire  la împrumutul pe care ți-l dorești. Dacă selectezi suma și perioada dorită vei ști ce rată și ce dobândă vei avea de achitat. Astfel poți alege un împrumut care se potrivește situației și nevoilor tale financiare, fără a fi stresat de ce va urma. Știi ce valoare trebuie să returnezi lunar înainte de a semna contractul.

Un ajutor mai rapid pentru problemele tale

Creditele online sunt stabilite în funcție de preferințele tale pentru a-ți fi mai ușor să-ți gestionezi bugetul și pentru a nu avea alte probleme financiare.

Îți dorești să achiziționezi mobilier nou pentru casă și nu dispui de întreaga sumă? Atunci poți aplica pentru un credit în rate egale, pe o perioadă mai lungă, în care achiți lunar o rată fixă, până la rambursarea valorii creditului. Un credit cu dobânda fixă și cu rate egale este mult mai benefic pentru oricine deoarece ai o predictibilitate în ceea ce privește posibilitatea de a rambursa.

Îți dorești să faci cumpărături pentru o petrecere în familie, dar nu a intrat salariu ș nu o mai poți amâna? Poți obține un Credit Pentru Urgențe pe care îl rambursezi imediat ce faci rost de bani, de exemplu la salariu. În felul acesta rezolvi nevoia pe care o ai și dispui de un fond de urgență pentru următoarele probleme neprevăzute deoarece se pot efectua mai multe trageri în perioada de valabilitate a creditului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro