Mergi la conţinutul principal
COMUNICAT DE PRESĂ

Finalizarea proiectului „EXTINDERE CAPACITATE DE CAZARE SC AGRI DELTA SERV SRL”

Data: 30.07.2021

Finalizarea proiectului  „EXTINDERE CAPACITATE DE CAZARE SC AGRI DELTA SERV SRL”

AGRI DELTA SERV S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului „EXTINDERE CAPACITATE DE CAZARE S.C. AGRI DELTA SERV S.R.L.”, cod SMIS 123582, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2.A I.T.I. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Valoarea totală a proiectului a fost de 9.185.500,92 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională a fost de 3.946.310,40  lei.

Obiectivul general al proiectului a constat în îmbunătăţirea competitivității și viabilităţii S.C. AGRI DELTA SERV S.R.L. prin extinderea capacității de cazare și certificarea serviciilor și a sistemelor de management, în scopul dezvoltării activităţii și creșterii numărului de turiști deserviţi.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

  • construirea unei structuri de primire turistică cu funcțiune de cazare, cu 16 camere și dotarea acesteia inclusiv cu programe/instrumente informatice inovative;
  • certificarea serviciilor de turism furnizate precum și a sistemului de management integratcalitate - mediu inclusiv promovarea SC AGRI DELTA SERV SRL și a serviciilor oferite de aceasta prin dezvoltarea de activităţi de internaţionalizare;
  • angajarea de personal pentru prestarea serviciilor turistice în cadrul structurii de cazare nou extinse, inclusiv din r@ndul persoanelor dezavantajate.

Rezultatele proiectului:

  • 1 structură de primire turistică cu funcțiune de cazare, cu 16 de camere (12 apartamente și 4 camere duble) construită și dotată inclusiv cuprograme/instrumente informatice inovative;
  • certificarea serviciilor furnizate în cadrul structurii de primire turistică cu funcțiuni de cazare realizată la nivelul SC AGRI DELTA SERV SRL; 1 sistem integrat de managementcalitate - mediu, certificat la nivelul SC AGRI DELTA SERV SRL;1 activitate de internaționalizare desfășurată (1 participare la un târg de turism, în afara României)
  • 6 locuri de muncă nou create - din care unul pentru persoane din categoria persoanelor dezavantajate, ce vor fi menținute cel putin 3 ani de la plata finală, în cadrul contractului de finanțare.

 

Impactul proiectului: se va resimți în toate domeniile dezvoltării durabile: economic – prin extinderea capacității de cazare, in scopul dezvoltării activității si creșterii numărului de turiști deserviți; de mediu – prin implementarea  unor masuri de îmbunătățirea calității mediului înconjurător și creșterea eficienței energetice; social – prin crearea celor 6 noi locuri de muncă, inclusiv pentru persoane dezavantajate.

 

Durata de implementare a proiectului a fost de 41  luni:  respectiv de la data de  04.05.2018 până la data de 30.09.2021.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: dl. Badea Ion, reprezentant legal, tel:0239650050

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro    |    facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

VARIANTA PDF AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro