Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Finalizarea proiectului „Consolidarea poziției pe piață a firmei IMOMAR SRL prin achiziția de utilaje și echipamente”

Data 31.10.2021

Finalizarea proiectului „Consolidarea poziției pe piață a firmei IMOMAR SRL prin achiziția de utilaje și echipamente”

IMOMAR S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea implementării proiectului „Consolidarea poziției pe piață a firmei IMOMAR SRL prin achiziția de utilaje și echipamente”, cod SMIS 130849, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară: 2 – ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investiţii: 2.1 A – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivele proiectului au vizat:

Obiectiv general:

 • Creșterea competitivității întreprinderii, prin crearea unei capacități de execuție a lucrărilor de pregătire a terenului, a asigurării unei productivități ridicate a muncii și asigurarea diversității în gama de lucrări de pregătire a terenului.

Obiective specifice:

 • Exploatarea economică a ideilor noi/ tehnologiilor inovative prin elaborarea unui proiect realist, de calitate, sustenabil, concordant cu documentele strategice relevante;
 • Diversificarea activității microîntreprinderii IMOMAR SRL prin investiții în active corporale ce susțin înființarea și operaționalizarea investiției "Consolidarea poziției pe piață a firmei IMOMAR SRL prin achiziția de utilaje și echipamente";
 • Asigurarea sustenabilității investiției prin monitorizarea progresului și a durabilității proiectului.

 

Au fost achiziționate două echipamente de tip buldoexcavator, un echipament de tip miniexcavator și 2 stâlpi de iluminat cu alimentare din panou solar propriu.

 

Prin implementarea proiectului s-au obținut următoarele rezultate:

 • Crearea și menținerea locurilor de muncă (crearea a 5 noi locuri de muncă prin implementarea proiectului și menținerea celor 4 locuri de muncă existente la rubrica număr mediu de angajați în situațiile financiare la data de 31.12.2018 precum și a locurilor de muncă nou create);
 • Construirea unei noi unități de execuție a lucrărilor de pregătire a terenului în Municipiul Brăila;
 • Crearea și diversificarea de servicii la nivelul pieței locale prin implementarea proiectului „Consolidarea poziției pe piață a firmei IMOMAR SRL prin achiziția de utilaje și echipamente”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.244.358,96 lei, din care valoarea contribuției din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 711.062,26 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii constă în crearea a 5 noi locuri de muncă, dar și în creșterea calității lucrărilor de pregătire a ternului, prin investiții în echipamente moderne ce înglobează tehnologii noi în domeniu.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: sediului societății, din Municipiul Brăila, Bulevardul Independenței nr. 14, Bloc B4, Et. 1, Birou 5, email: imomarbr@gmail.com sau la tel: 0746 103 103.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro    |    facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

VARIANTA PDF AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

 • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
 • Telefon: 0239-611053
 • Fax: 0239-611054
 • E-mail: redactie@obiectivbr.ro