Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Film horror la cinema "Central"

Dupa o comedie destul de reusita, cu Robin Williams, cinematograful "Central" a programat, pentru perioada 14-20 iulie, un horror care vorbeste despre sosirea antichristului pe Pamint.
Diplomatul american Robert Thorn ingnora profetiile sumbre ale Apocalipsei, ocupindu-se de lucruri mult mai pamintene: dupa un travaliu complicat, sotia sa, Kathryn, a dat nastere unui copil care a murit la scurt timp dupa aceea. El este foarte ingrijorat, convins ca o asemenea veste ii va distruge sotia, care mai pierduse doua sarcini. La spital, parintele Spiletto il convinge pe Robert sa accepte un baietel nascut in acelasi timp cu fiul sau si sa-l creasca ca pe propriul lui copil, ascuzindu-i advarul sotiei sale. Robert procedeaza intocmai, fiind ferm convins ca a facut ceea ce trebuie, dupa ce, fericita, Kathryn imbratiseaza copilul si ii da numele Damien.
Dupa 5 ani, actiunea se muta in Anglia, unde Robert este trimis, ca ambasador al SUA. Pe masura ce timpul trece, in jurul micutului Damien au loc evenimente nelinistitoare: bona se spinzura, chiar de ziua baiatului, iar citeva persoane mor in chip misterios, dupa ce parintii il duc la o biserica pe Damien iar acesta reactioneaza de-a dreptul isteric.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii