Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Film cu prosti la TVR

Ce face un om care s-a saturat de politicieni? Simplu: se inarmeaza cu o mitraliera si vreo 14 incarcatoare, dupa care ii invita pe politicieni pe stadion, la o executie filmata cu camera ascunsa intr-un loc la vedere. E, nici chiar asa, ma, doar nu sintem neam de barbari si nici rude cu Vadim. Nu, dar ceva-ceva trebuie sa faca omul in momentul in care constata ca i s-a acrit de toti si toate, iar cind zic toate ma refer la partide.
Uitati-va numa la ce scandal s-a iscat in parlament cu ocazia desemnarii noilor sefi la TVR si CNA. Pesedistii si penelistii s-au luat unii pe altii in brate si au stabilit sa puna impreuna mina pe aceste functii destul de importante, zic eu. Caci nu-i de colea sa faci politica TVR-ului, sa spui cine sa fie laudat si cine tocat marunt, in foi de vita. La fel, la CNA, conteaza mult in economia jocului politic postul vacantat in urma decesului lui Ralu Filip. Nu mai trebuie sa precizez ca ambele functii sunt aducatoare de multe lovele pentru cei care le ocupa. Astea fiind zise, hai sa trecem in revista balamucul intimplat miercuri la sedinta comuna a parlamentului, privind ocuparea posturilor mai sus amintite. Cum ziceam, PSD si PNL au batut palma sa-si imparta aceste posturi. Alexandru Sassu de la PSD urma sa fie uns director al TVR, ca sa-i faca in ciuda lui Basescu, care s-a opus acestei numiri. De partea cealalta, PNL il bagase la inaintare pe Rasvan Popescu. Totul trebuia sa fie o formalitate. Daca nu ar fi tradat PSD-ul, bineinteles. Golanii ”rosii” au strimbat cuiul in momentul in care a fost vorba sa-si dea votul pentru validarea lui Rasvan Popescu. Un fel de stai asa, ca nu-i asa, ca de fapt ei il sustin pe Valentin Nicolae, un nene care a mai fost pe la conducerea TVR, in timpul cenzurii de pe vremea fostului premier Adrian Nastase. Bun, nu mai are importanta ce s-a intimplat, ca aia s-au certat, ca sedinta s-a intrerupt mai bine de 5 ore etc. De-a dreptul gretoasa mi se pare rafuiala asta intre PSD si PNL. Dupa ce au stat la aceeasi masa ca sa puna la cale suspendarea lui Basescu, acum ei fac blat in parlament pentru a trece legile care ii intereseaza, dar cind vine vorba de ciolan se pocnesc pe unde apuca. Si mai fac misto de defuncta Alianta DA. Ca cica numai aia se certau non-stop. Da, ma, asa este, se certau. Dar macar ei erau sot si sotie, ca sa zic asa. Pe cind liberalii si pesedistii nu recunosc nici in ruptul capului ca formeaza un cuplu, precum Nicolae si Elena.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii