Mergi la conţinutul principal

Fii tu un erou pentru Teodor! Cros caritabil în Parcul Monument

* Teodor este un băieţel în vârstă de 4 ani şi 6 luni, diagnosticat cu tetrapareză spastică * evenimentul va avea loc duminică, 24 noiembrie, începând cu ora 10:30

 

 

Brăilenii se mobilizează pentru a ajuta un băieţel de numai 4 ani şi 6 luni! Se numeşte Teodor şi s-a născut prematur, la doar 24 de săptămâni! Din dorinţa de a trăi, copilul a suferit şase intervenţii chirurgicale în cele 4 luni de spitalizare, fiind diagnosticat cu tetrapareză spastică! Încă de la externare continuă o serie de recuperări fizice şi motorii dar, în ciuda eforturilor depuse, Teodor nu poate să-şi folosească mâinile, să meargă şi nici să vorbească! Ar putea însă să facă toate aceste lucruri dacă va pleca în Turcia pentru un tratament cu celule stem, tratament care i-ar da şanse de recuperare şi o viaţă normală. Durata totală a tratamentului, în funcţie de reacţia organismului, ar fi de 6 luni şi ar avea un cost estimativ de 60.000 de mii de euro.

Pentru a-l ajuta pe băieţel să fie cu un pas mai aproape de copilăria pe care o merită, alergătorii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu organizează un nou cros caritabil în Parcul Monument, ce va avea loc pe data de 24 noiembrie 2019, ora 10:30.

Viaţa l-a aruncat într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorios. Iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Aşadar, indiferent de vârstă, condiţie fizică ori performanţe sportive, vă invităm la un cros umanitar, maxim 10 ture (10 km), în jurul Orăşelului Copiilor. Este distanţa care îi poate aduce eroului nostru Teodor şansa la o nouă viaţă, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru familia lui. La faţa locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna special amenajată în care fiecare va putea să ajute cu cât doreşte, în funcţie de posibilităţi”, este mesajul transmis de organizatori.

Cei care nu pot ajunge la crosul caritabil de duminică pot face donaţii în conturile deschise pe numele Brânzoi Nicoleta, mama lui Teodor, la BCR.

LEI: RO09RNCB0733040115740002

EURO: RO25RNCB0733040115740005

 

Fii tu un erou pentru Teodor!

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro