Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Fii pregatIT!"

Aproape 70 de lucrari au fost prezentate simbata in cadrul concursului "Info Educatie", aflat la editia I. Prezentarea acestora a fost structurata pe doua sectiuni: Pagini web - cu 40 de lucrari, si Soft utilitar, jocuri multimedia - 26 de lucrari. Din prima comisie de evaluare au facut parte profesorii: Cristina Anton - presedinte, Cristian Toncea, Liliana Calu, Daniel Lepadatu, Corina Podoiu, Iulian Cojocaru. La cea de-a doua sectiune, comisia a fost formata din profesorii: Simona Doroftei - presedinte, Florica Mortu, Nistor Mot, Paul Prus, Mihaela Gradinaru si Silvia Dragan.
Coordonatorul concursului, inspectorul de specialitate Gina Stanciu, a spus ca dintre cele aproape 70 de lucrari vor merge la faza nationala numai patru, cele mai bune, indiferent de sectiunea la care au fost evaluate. Faza nationala va avea loc in tabara de la Galaciuc, judetul Vrancea, in lunile iulie - august.
"Lucrarile elaborate sint complexe, majoritatea originale, depasind programa scolara de studiu la clasa, motiv pentru care le putem considera teme de cercetare. Elevii ne-au convins ca stiu sa utilizeze in mod creativ calculatorul, ca au o baza de cunostinte solide in domeniul informaticii, care ii va ajuta sa se dezvolte in activitatea viitoare. Un studiu realizat pe piata muncii arata ca este nevoie de programatori, iar eu le propun elevilor ca activitatea lor sa se desfasoare sub deviza “Fii pregatIT”, cel putin pina la etapa nationala a acestui concurs", a spus inspectorul Gina Stanciu.
Etapa judeteana a concursului "Info Educatie" a fost sponsorizata de "Romtelecom", care a oferit cadouri pentru toti cei 22 de elevi premiati, si "Info Media Consult", care a oferit cadouri premiantilor, dar si doua burse pentru un an in valoare de 700.000 lei lunar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii