Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FIFA a schimbat brigada de arbitri a meciului Finlanda - Romania

FIFA a schimbat brigada de arbitri si observatorul pentru arbitri la meciul Finlanda - Romania, programat pe 8 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul Olympic din Helsinki, in grupa I de calificare la Cupa Mondiala 2006, informeaza FRF.
Centralul Grzegorz Gilewski si asistentul Maciej Wierzbowski (Polonia), desemnati initial la meciul Finlanda - Romania, oficiasera si in partida de la Bucuresti dintre cele doua echipe, scor 2-1, disputata pe 19 august 2004. Dupã acea partidã, selectionerul de atunci, Anghel Iordanescu, a acuzat dur maniera de arbitraj.
In locul brigazii poloneze a fost delegata una din Bulgaria, formata din Anton Genov (central) - Nikolai Petrov, Nikolai Angelov (asistenti) - Hristo Ristoskov (rezerva).
Centralul Anton Genov va implini 39 de ani la doua zile dupa disputarea partidei si este arbitru FIFA din 1999. Nikolai Petrov are 37 de ani si este arbitru FIFA din 2004. Cel de-al doilea asistent, Nikolai Angelov, are 36 de ani si este arbitru FIFA din 2003. Rezerva Hristo Ristoskov, 34 de ani, este arbitru FIFA din 2004.
Observatorul pentru arbitri delegat initial, Jan Damgaard din Danemarca, a fost inlocuit cu Willy Goovaerts din Belgia. Observator pentru joc a ramas Michel Piraux din Belgia.
Brigada formata din Gilewski - arbitru de centru, Maciej Wierzbowski si Slawomir Stempniewski - ambii asistenti, desemnati initial sa conduca intilnirea de la Helsinki, au oficiat si la partida CFR Cluj - RC Lens, scor 1-1, disputata pe 9 august 2005, in prima mansa a finalei Cupei UEFA Intertoto. Dupa acel meci, oficialii clujeni au contestat prestatia centralului polonez.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii