Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Fiecare are o poveste" - aceasta este tema Festivalului de Teatru Scolar din acest an

Inspectoratul Scolar si Teatrul "Maria Filotti" organizeaza si in acest an o noua editie a Festivalului de Teatru Scolar, cu tema "Fiecare are o poveste", atit pentru sectiunea de interpretare, cit si pentru cea de creatie. De asemenea, pentru ciclul liceal s-a propus si o sectiune distincta, scene din proza si dramaturgia lui Mihail Sebastian. Inspectorul de limba romana, prof. Ana Maria Zlavog, a precizat ca si in acest an competitia se va desfasura in doua etape: preselectie si etapa finala. Sectiunea interpretare va cuprinde trei categorii: monolog / one man show - cu durata de maximum 15 minute, sceneta - cu durata de maximum 25 minute, si piese de teatru - cu durata de maximum 45 minute. In cazul sectiunii sceneta sau piesa de teatru se va anexa obligatoriu distributia.
Inscrierile se pot face atit la secretariatul Teatrului "Maria
Filotti", cit si la Inspectoratul Scolar Judetean Braila. Fisa de inscriere trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: unitatea scolara, ciclul de invatamint - primar, gimnazial sau liceal, titlul spectacolului, numarul de elevi, invatator/profesor indrumatori, instructor de specialitate, participari anterioare.
Juriul festivalului va fi alcatuit din personalitati din sfera
invatamintului si din Teatrul "Maria Filotti", care nu au indrumat
formatii inscrise in concurs.
"Se doreste ca, in urma selectiei, cele mai bune spectacole prezentate in festival sa fie incluse in repertoriul Teatrului "Maria Filotti" destinat publicului tinar, in programul de matineu. Avem toata convingerea ca trupele inscrise in concurs isi vor dovedi maiestria lor, prin buna dispozitie si dorinta de afirmare. Doresc tuturor participantilor mult succes!", a spus prof. Ana Maria Zlavog.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii