Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fetita zdrobita de masina, la Lanurile

Sosita la bunici, luni dimineata, pentru a-si petrece vacanta de vara la Lanurile, seara, o fetita de 6 ani a tisnit pe Drumul European 577 si a fost lovita in plin de o masina, iar acum se zbate intre viata si moarte, intr-o clinica din Capitala.
"Luni, in jurul orei 19.20, braileanul Florin C., 45 ani, conducea pe DE 577 un autoturism “Peugeot 407”. La km 26, in localitatea Lanurile, soferul a surprins si accidentat grav o minora care se angajase in traversarea carosabilului prin loc nepermis, fara sa se asigure si prin spatele unui camion stationat" ne-a declarat subcomisarul Dumitru Budes, seful Politiei Rutiere.
Victima, Bianca-Mihaela B., din Mangalia, care se afla la bunici si ramasese nesupravegheata, a suferit leziuni severe la cap, fiind suspectata de fractura de baza de craniu, si a fost transportata in stare de coma profunda la un spital din Bucuresti, pentru a fi supusa unor interventii chirurgicale.
Politistii au intocmit dosar de cercetare penala, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor evenimentului si l-au escortat pe sofer la spital, pentru a-i fi recoltate probe de singe.
"Din pacate, astfel de accidente dramatice sint frecvente in perioada vacantei de vara, deoarece copiii sint lasati nesupravegheati si de cele mai multe ori ajung in fata masinilor. Atragem atentia brailenilor sa acorde o atentie deosebita copiilor si sa ii supravegheze in permanenta, pentru ca micutii sa nu devina victimele accidentelor rutiere", a mai adaugat scms. Budes.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii