Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fetita care si-a reclamat tatal a fost violata

Raportul intocmit, ieri, in urma expertizei, de catre medicii legisti, a confirmat ca fetita de 12 ani, din Insuratei, care pe 13 august si-a reclamat tatal ca ar fi violat-o la mijlocul lunii iulie, evidentiaza faptul ca, intr-adevar, copila a fost deflorata, in urma cu citeva saptamini. Irina, cum i-am spus noi fetei, pentru a-i proteja identitatea, a avut curajul sa mearga singura la Politia orasului Insuratei si sa povesteaca faptul ca, intr-o noapte, pe cind se afla la bunicii paterni din Bertestii de Jos, tatal sau a abuzat sexual de ea. Fetita a fost luata in grija Protectiei Copilului Braila, iar abia ieri s-a putut face expertiza medico-legala, act care atesta clar ca, in urma cu citeva saptamini, posibil mai bine de o luna de zile, fata a fost deflorata.

Mama naturala a vizitat-o, zilele trecute

Irina se afla de la virsta de 7 luni in grija tatalui, iar mama sa naturala, acum recasatorita in Buzau, a mai vizitat-o in Bertestii de Jos, acolo unde copila statea mai mult, la bunicii paterni. Fata le-a povestit reporterilor nostri, in exclusivitate, ca a fost martora tuturor relatiilor amoroase ale tatalui, vreo 13, ca parintele sau a facut chiar si puscarie, timp in care si-a facut mai multe tatuaje, intre care unul cu numele copilei si un altul cu textul: "Urasc femeile perverse". Mai mult, dupa ce ar fi fost pus in libertate, barbatul s-ar fi pocait, dupa cum ne-a relatat copila. Tragedia a ajuns la apogeu, insa, pentru Irina, la mijlocul lunii iulie, cind, tatal sau, care se certase cu actuala sotie, a dormit la Bertestii de Jos, in patul fetei si, intr-o noapte, ar fi violat-o. "Mi-a dat doi pumni in spate si un picior in fund si apoi s-a dezbracat si m-a violat", le-a marturisit Irina reporterilor nostri.
In timpul anchetei sociale efectuate de catre asistentii de profil de la Protectia Copilului, tatal a povestit ca, intr-adevar, la mijlocul lunii iulie, s-a certat cu sotia si a dormit doua nopti la Bertesti. Cum intr-una dintre nopti a dormit cu fetita mai mica, in virsta de un an, si nu s-a putut odihni, in noaptea urmatoare a dormit cu Irina in pat, intr-o camera, si, in timpul noptii, "a avut un vis erotic, si-a visat sotia, si si-a mingiiat copilul pe intreg corpul, dar actul sexual nu s-a produs", se arata in raportul de ancheta sociala. Cind a fost indrumata de psihologi sa-si deseneze tatal, Irina a pictat un barbat complet dezbracat, cu organele genitale nefiresc de mari. Urmare reclamatiei fetei, tatal a fost chemat la Protectia Copilului pentru a intra intr-un program de consiliere psihologica. Acesta a continuat sa nege relatia sexuala cu fiica sa. Politistii au deschis deja un dosar de cercetare penala impotriva tatalui pentru coruptie sexuala si urmeaza sa analizeze si raportul medico-legal, sa coroboreze probele in acest caz si in privinta violului.
Asistentii sociali de la Protectia Copilului au contactat-o, intre timp, si pe mama naturala a fetei. Aceasta a vizitat-o deja pe copila si si-a exprimat intentia de a o lua in ingrijire. "Urmeaza sa se efectueze o ancheta sociala si acasa la mama, iar propunerea noastra, dupa ce am vazut ca intre acestea este o legatura buna de afectivitate, va fi aceea de a o incredinta pe fata mamei naturale", ne-a declarat Simona Cimpoaie, purtator de cuvint al Protectiei Copilului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii