Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fetita abuzata sexual de catre tata, ceruta de mama naturala

Copila careia noi i-am spus "Irina" tocmai pentru a nu-i dezvalui identitatea, cea care si-a reclamat parintele ca a violat-o pe cind se afla la bunicii paterni, ar putea sa ajunga in bratele mamei naturale. Aceasta dupa ce Protectia Copilului, in custodia careia se afla in prezent fata de numai 12 ani, a contactat asistentii sociali din Buzau, unde se afla mama fetei. Femeia, recasatorita in judetul vecin, si-a exprimat intentia de a o lua sub aripa ei pe copila, povestind ca nu a lasat-o pe aceasta in grija tatalui de la sapte luni de buna voie. Mai mult, asistentii de la Protectia Copilului Braila au aflat ca mama a mai venit la Bertestii de Jos, unde era fata, pentru a o vedea. Potrivit directorului DGASPC Braila, Alexandru Sculschi, fata ar putea fi data in plasament mamei naturale, dar numai dupa ce la locuinta acesteia se va efectua o ancheta sociala si daca se va constata ca aceasta are un spatiu optim pentru cresterea si educarea Irinei.
Deocamdata, dosarul penal deschis de politisti nu a fost solutionat, dat fiind ca din acesta lipseste proba-cheie: certificatul medico-legal care sa ateste daca fata a fost sau nu violata. Expertiza medico-legala nu poate fi efectuata fiindca Irina are probleme de sanatate, cel putin asa ne-au declarat surse judiciare din cadrul Politiei brailene.
Reamintim ca, pe 13 august, Irina si-a luat inima in dinti si s-a dus la Politia din Insuratei unde a povestit ca tatal sau, in virsta de 30 de ani, a violat-o. Copila a ramas in grija lui de cind avea 7 luni. Intre timp, barbatul a fost in puscarie, dar a si "tinut" vreo 13 neveste, potrivit relatarilor Irinei. Cind a iesit din inchisoare, barbatul s-a pocait. La data la care asistentii sociali au facut ancheta la locuinta tatalui, acesta a recunoscut ca intr-o noapte din iulie a avut un vis erotic si si-a mingiiat copilul pe intreg corpul, crezind ca este sotia sa. Cind psihologii i-au cerut Irinei sa-l deseneze pe tata, fata a pictat un barbat gol-pusca, cu organele genitale nefiresc de mari. Pina cind va iesi raportul medico-legal in aceasta cauza, politistii il cerceteaza pe tata sub aspectul savirsirii infractiunii de coruptie de minori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii