Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festival National de Teatru pentru Elevi - "George Constantin"

Toti elevii din invatamintul preuniversitar pot participa la Festivalul National de Teatru pentru Elevi "George Constantin", editia a VIII-a, care va avea loc la Bucuresti, la inceputul lunii iunie.
Inscrierile se fac pe baza unei fise tip si a unui CD cu programul trupei, care se depune la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, pina la 15 aprilie. In festival poate participa o unitate scolara din fiecare judet. Programul trupei trebuie sa aiba maxim 30 de minute, depasirea acestui timp atragind dupa sine descalificarea. Rezultatele preselectiei se vor comunica in perioada 24 aprilie - 20 mai. Decorurile sint asigurate de trupa participanta, iar lumina si sunetul de catre organizatori. Se vor acorda premii pentru: cel mai bun spectacol, regie, originalitate, rol principal si secundar - feminin si masculin, costume, decoruri si Marele Premiu "George Constantin".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii