Mergi la conţinutul principal

Femeia cu părul roș are grețuri de Brăila

Fraților recunosc, nu am mai pomenit atâta ipocrizie pe metru pătrat, demult! Tuturor, de la stânga, la dreapta, de la dreapta la stânga, le pute! Atâtea nasuri fine în Brăila asta, atâtea urechi sensibile care nu pot asculta o înjurătură de la Paraziții, chit că la ditai Untold-ul lui ditai Emil Boc, un anume Gheboasă a cântat-o pe-aia cu țiganca care dă din ... în fine, nu mai scriem să nu le dea lacrimile unora. Revenind, Zilele Brăilei au făcut-o pe una care se crede mare scriitoare dar nu este în Uniunea Scriitorilor, să se plângă de fumul mititeilor de la grătarele de pe Faleză și că Brăila e vai de ea, și dăi plânsete și bocete și metafore... de, sincer, cine citește, nu mai calcă în Brăila neam de neamu lor. Totul îi pute, ca și când micii s-ar face la grătar doar la Brăila, pe Faleză. Doamna cititoare și scriitoare povestește de Paris, Sena, francezi etc etc, de parcă toți brăilenii ar avea bani să se ducă și altfel, nu numai la muncă, în Parisul Vesel. Prin postările Doamnei cu părul roș nu-mi aduc aminte însă, dacă tot a fost în Franța, să ne povestească și cât de viguroși sunt șobolanii acolo, și cât de periculos e să trăiești cu migranții. De mizeria de pe la marginea Parisului ce să mai zicem... noi suntem în urmă.

Și, ghiciți ce, doamna cu pricina dă vina pe edili că, vezi dragă, oamenii savurează ce primesc! Ei nu au nicio vină că le place! Hai, nu, pe bune!? Adică educația de acasă sau de la școală, nu contează? Adică primarul trebuie să-i învețe pe brăileni să le placă să citească pe malul Dunării sau profesoara de Limba Română? Acuma, sincer, nu știu ce e mai scabros: o înjurătură cu mesaj de la Paraziții sau un prof care practică bullyingul dacă nu vine părintele să cotizeze la meditații.

Ideea e că, zău, de la atâta ipocrizie, mi s-a făcut o poftă de miiiici!!! Acu mă reped la Lidl și cumpăr dintr-ăia cu vită și mangaliță, că fac fum mai puțin când îi pui la grătar! (Paraziții INTESTINALI)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro