Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Sevilla a cistigat Cupa UEFA

Middlesbrough: 1. Schwarzer - 21. Parnaby, 5. Riggott, 6. Southgate, 3. Quedrue (20. Yakubu '70) - 25. Morrison (18. Maccarone '46), 10. Rochemback, 7. Boateng, 19. Downing - 36. Viduka (39. Cattermole '86), 9. Hasselbaink. Antrenor: Steve McClaren.
FC Sevilla: 1. Palop - 4. Daniel, 2. Javi Navarro, 6. Escude, 3. David - 15. Jesus Navas, 18. Marti, 25. Maresca, 16. Adriano (27. Puerta '86) - 10. Luis Fabiano (11. Renato '72), 7. Saviola (12. Kanoute '46). Antrenor: Juande Ramos.

Echipa FC Sevilla a cistigat Cupa UEFA, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 4-0 (1-0), formatia engleza Middlesbrough, in finala competitiei, desfasurata la Eindhoven.
FC Sevilla a deschis scorul in minutul 27, prin Luis Fabiano, care a trimis cu capul in plasa, din centrul careului de 16 metri, un balon centrat de pe partea dreapta de Daniel.
Maresca a majorat diferenta in minutul 78, reluind in plasa, de la sapte metri, un balon respins in fata de portarul Mark Schwarzer, dupa un sut al lui Kanoute.
Acelasi Maresca a punctat pentru 3-0, in minutul 84, inscriind cu un sut de la 17 metri, in stinga lui Schwarzer.
Kanoute a stabilit scorul final al partidei, 4-0, in minutul 89, dupa o noua greseala a portarului australian Scwarzer, care a respins in fata un sut al lui Maresca.
Partida a fost arbitrata de germanul Herbert Fandel, ajutat la cele doua tuse de conationalii sai Volker Wezel si Carsten Kadach. Rezerva a fost Florian Meyer, tot din Germania.
Echipa Middlesbrough a evoluat in finala Cupei UEFA, dupa ce a eliminat in semifinale, cu scorul general de 4-3, pe Steaua Bucuresti, in timp ce FC Sevilla a trecut in semifinale de formatia germana Schalke 04.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii