Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Rapid solicita urgentarea semnarii contractului de concesiune a stadionului Giulesti

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, ca discutiile cu Ministerul Transportului pentru concesionarea stadionului Giulesti-Valentin Stanescu au fost finalizate si solicita urgentarea semnarii contractului pentru demararea lucrarilor de modernizare.
"In acest moment se poate spune ca fiecare zi in care semnarea unui acord cu reprezentantii Ministerului Transporturilor privind concesionarea stadionului de catre FC Rapid este aminata este o zi pierduta. Discutiile au fost finalizate si cu cit mai repede va fi semnat acordul cu atit va fi mai bine, pentru ca timpul nu este de partea noastra. Investitiile in infrastructura bazei sportive vor incepe imediat ce va fi perfectata aceasta intelegere", a afirmat Zotta, pe site-ul oficial al FC Rapid.
Constantin Zotta sustine ca SC FC Rapid SA intentioneaza sa investeasca pentru ca stadionul sa fie parte a unui complex multifunctional. "Am analizat mai multe oferte si sintem pregatiti sa investim pentru a aduce nu numai stadionul, ci intregul complex sportiv la standarde europene. Pe linga satisfacerea cerintelor UEFA pentru un stadion de categoria a treia (4 000 de locuri de parcare, toalete moderne, sali de conferinta si centru de presa, imbunatatirea accesului spectatorilor, modernizarea tribunelor si a vestiarelor), planul include modernizarea salii de sport Giulesti, dar si ridicarea mai multor constructii care ar face din zona adiacenta stadionului un complex atractiv si multifunctional destinat suporterilor rapidisti si nu numai: restaurante, magazine, multiplex si chiar un modern “business tower”", a completat Zotta.
In urma unor negocieri care au durat aproximativ sapte luni, Ministerul Transporturilor va concesiona stadionul Giulesti - Valentin Stanescu Societatii Comerciale FC Rapid SA, pe o perioada cuprinsa intre 15 si 20 ani, pentru a-l moderniza, suma minima alocata investitiei fiind de trei milioane euro. George Copos a declarat ca SC FC Rapid SA va investi aproximativ patru milioane de euro in modernizarea stadionului Giulesti - Valentin Stanescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii