Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC National - Poli Iasi 3-2

In minutul 4, centralul Sebastian Coltescu a acordat penalti pentru Poli Iasi in urma unui fault al lui Eugen Nae asupra atacantului Marius Pacurar. Penaltiul a fost executat de Marius Onofras, care a ratat.
FC National a deschis scorul in minutul 17, prin Mircea Oprea, care a inscris din interiorul careului, de la zece metri, in urma unei centrari de pe partea dreapta a lui Abiodun Agunbiade.
Echipa bucuresteana a ramas cu un jucator mai putin in minutul 23, cind Daniel Ghindeanu a fost eliminat pentru fault in postura de ultim aparator.
In minutul 24, Coltescu a acordat din nou penalti pentru Poli Iasi, insa lovitura de la 11 metri, executata de Radu Ciobanu, a fost aparata de Nae.
FC National a marit diferenta de pe tabela de marcaj in minutul 66, cind Ryan Griffiths a inscris printr-un sut la coltul lung al portii aparate de Cristian Branet. Poli Iasi a inscris dupa doar un minut, prin Bogdan Vrajitoarea, care a trimis mingea cu capul in poarta, de la aproximativ sase metri, in urma unei centrari a lui Marius Ciubancan.
In minutul 83, de la Poli Iasi a fost eliminat Ionut Bilba, care a primit al doilea cartonas galben pentru simulare, si implicit pe cel rosu.
Roberto Iancu a inscris al treilea gol al echipei FC National in minutul 90, cu capul, in urma unei centrari de pe stinga a lui Ciprian Mozacu.
Poli Iasi a redus diferenta in minutul 90A2, cind Radu Ciobanu a trimis mingea in poarta cu capul, dupa o lovitura libera executata de Adrian Toma de pe partea dreapta.

Sportul Studentesc - Gloria Bistrita 0-2

Gloria a deschis scorul prin Muresan in minutul 39, acesta reluind cu capul mingea centrata de Pacurar.
In minutul 54, Tirnaveanu a facut o cursa de 30 de metri si a inscris golul doi al bistritenilor printr-un sut la coltul lung al portii aparate de Stancioiu.

Farul Constanta - CFR Cluj 1-2

Farul a deschis scorul in minutul 12, cind Claudiu Voiculet a trimis mingea in poarta aparata de Martin Tudor cu un sut de la 25 de metri. CFR Cluj a egalat in minutul 45A1, prin Alin Minteuan, care a reluat cu capul de la 6-7 metri o centrare de pe partea dreapta a lui Cristian Panin.
CFR Cluj a ramas in zece jucatori in minutul 52, cind Laszlo Balint a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat.
In minutul 86, centralul Alexandru Tudor a acordat penalti pentru CFR Cluj, dupa ce Cristian Turcu a scapat spre poarta constantenilor si a fost agatat in careu de George Curca. Penaltiul a fost executat de Vasile Jula, care a inscris. Farul a ramas, de asemenea, cu un jucator mai putin in minutul 90A1, cind Laurentiu Florea a fost eliminat dupa primirea celui de-al doilea cartonas galben.

FCM Bacau - FC Arges 3-2

Scorul a fost deschis de formatia FC Arges, in minutul 2, prin Ciprian Tanasa, care a primit o minge de pe partea dreapta si a inscris cu capul din sase metri.
FCM Bacau a egalat in minutul 17, prin Dobos, care transforma un penalti dictat de arbitru in urma unul fault comis de Marincau (FC Arges) asupra lui Sorin Trofin.
FCM Bacau isi mareste avantajul in minutul 42, dupa ce Geaman reia cu capul in plasa portii aparate de Vintila, de la circa 9 metri, un corner executat de pe partea dreapta.
Un minut mai tirziu, FC Arges restabileste egalitatea. Rohat a reluat dintr-o bucata, de la marginea careului mic, o centrare venita dintr-o lovitura libera de pe partea dreapta.
Ultimul gol al partidei este reusit de Daniel David, de la FCM Bacau. In urma unei lovituri libere de pe partea stinga, mingea a fost deviata in bara transversala, balonul a revenit in teren, iar David a inscris, cu capul, de la aproximativ 7 metri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii