Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC National isi bate joc de Thwaite

Tehnicianul Wislei Cracovia, Dan Petrescu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca FC National isi bate joc de Michael Thwaite prin faptul ca nu vrea sa negocieze transferul fundasului australian la formatia poloneza, intentionind sa-l trimita pe jucator la echipa a doua pina in vara.
"Pur si simplu isi bat joc de jucator. Noi dorim sa-l avem la dispozitie inca de acum, dar ei nu doresc sa trateze deloc. Vor sa-l trimita la echipa a doua pina in vara. Cind era Gino Iorgulescu la echipa, nu se comportau astfel. Isi fac imagine proasta", a declarat Dan Petrescu.
Tehnicianul a precizat ca are in vedere mai multi jucatori romani pe care ar dori sa-i transfere la Wisla, insa nu a dezvaluit nici un nume.
La rindul sau, presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat pentru agentia MEDIAFAX ca nu doreste sa intre cu Dan Petrescu in polemica. "Dan Petrescu are o problema cu Thwaite. Nu este treaba lui ce am hotarit noi. Il respect mult prea mult pentru ce a facut la FC National, dar nu este treaba lui.Ca om il inteleg ca are nevoie de Thwaite acum, dar sa ne respecte decizia. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu el", a spus Iacov.
Michael Thwaite, al carui contract cu FC National va expira in vara, a semnat o intelegere pe cinci sezoane cu gruparea pregatita de Dan Petrescu, valabila de la 1 iulie 2006. Jucatorul a ajuns joi seara, la Cracovia, insotit de impresarul sau Marcel Popescu.
Constantin Iacov a afirmat, cu citeva zile in urma, ca Thwaite va juca in retur la echipa a doua sau a treia a clubului, pentru ca refuza sa-si prelungeasca intelegerea cu FC National.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii