Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Faptul ca startul returului s-a aminat este un avantaj pentru noi"

Nici nu s-a reluat bine returul Divizie B, ca oficialii Federatiei Romane de Fotbal au decis ca etapa a doua din esalonul secund si prima a Diviziei C sa se amine cu o saptamina, din cauza timpului nefavorabil care a afectat starea terenurilor.
Conducatorii echipelor din cel de-al treilea esalon fotbalistic din judetul Braila au pareri diferite in ceea ce priveste decizia FRF.
Iancu Teodorescu, presedintele Petrolul, saluta aceasta idee deoarece in ultima perioada de timp jucatorii gruparii din Ianca s-au confruntat cu multe probleme de sanatate. Acest nou ragaz ar putea permite refacerea unora dintre titulari, Bulancea, Emil Cristian si Bandarica.
"Pentru noi prima etapa este foarte importanta deoarece primim pe teren propriu vizita liderei, Delta Tulcea. Faptul ca startul returului s-a aminat este un avantaj pentru noi. Ne permite sa menajam terenul si totodata sa-i recuperam pe cei trei fotbalisti din prima garnitura. Obiectivul nostru este sa cistigam in prima etapa si sa debutam cu dreptul in sezonul de primavara", a declarat Iancu Teodorescu.
Doi dintre jucatorii Petrolului, portarul Badiu si Jinga, vor sta inca saptamini bune pe tusa, ambii urmind sa suporte interventii chirurgicale, la Bucuresti, pe data de 22 martie.

"Este o masura care avantajeaza echipele gazda", este de parere Iacob Carst

De partea cealalta, antrenorul principal al nou promovatei CS Faurei declara, la aflarea vestii, ca aceasta masura avantajeaza doar echipele care urmau sa evolueze pe teren propriu.
"Pe noi nu ne influenteaza in nici un fel aceasta decizie a FRF deoarece urma sa jucam la Fetesti, cu Unirea Slobozia. Vom continua antrenamentele si vom mai astepta inca o saptamina pentru a incepe lupta pentru evitarea retrogradarii", declara la rindul sau Iacob Carst.
In ultimul amical, sustinut in urma cu mai bine de o saptamina, CS Faurei a remizat, 2-2, cu divizionara D, Eldomir Viziru, golurile formatiei din Faurei fiind marcate de Calatoaie si Bajan.
Singura noutate din lotul pregatit de Iacob Carst este mijlocasul Stanciu, un fotbalist de la Dacia Unirea care si-a terminat junioratul si doreste sa evolueze in Divizia C.
De asemenea, in lotul echipei de seniori au fost promovati trei juniori din propria pepiniera, Plapana, Leonard si Moise.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii