Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fanii giulesteni i-au propus lui Iancu sa vina presedinte-actionar la Rapid

Suporterii giulesteni i-au propus presedintelui clubului Poli Timisioara, Marian Iancu, sa devina presedinte-actionar la FC Rapid, oficialul gruparii banatene mentionind ca "pe viitor nu este exlusa aceasta varianta".
Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gheorghe Raducanu, a afirmat pe site-ul fzr.ro, ca Marian Iancu este un rapidist adevarat care merita sa ocupe o functie inalta in cadrul clubului.
"L-am propus pe Marian Iancu in functia de presedinte al clubului Rapid. Il admiram si il consideram un om capabil si, mai presus de toate, este un rapidist adevarat. Ne-am dori ca Marian Iancu sa detina 50 la suta din actiunile clubului Rapid, si acum se asteapta un raspuns din partea lui George Copos", a mentionat Raducanu.
Contactat telefonic, Marian Iancu a declarat ca deocamdata este in proportie de 100 la suta alaturi de clubului Poli Timisoara, dar nu exclude pe viitor preluarea de actiuni la FC Rapid.
"Propunerea suporterilor ma onoreaza, mai ales ca se stie ca sint rapidist si ca am copilarit in jurul stadionului Giulesti. Dar eu acum sint trup si suflet pentru Poli Timisoara. Acum este practic imposibil sa vin la Rapid, dar nu este exlus nimic pe viitor. Eu sint de principiul “niciodata sa nu spui niciodata”. Insa, deodamdata, acolo este un actionariat, iar cind se va decide ca este nevoie de o schimbare a structurii actionariatului vom mai vedea", a afirmat Marian Iancu pentru MEDIAFAX.
Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, sustine ca ideea suporterilor nu poate fi luata in calcul. "Am discutat cu suporterii, dar sa fim seriosi. Ce vor ei este exclus acum. Omul (n.r. - Marian Iancu) are si el un sac fara fund la Timisoara, de ce ar veni sa bage banii intr-un alt sac fara fund la Rapid?", a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, George Copos.
Dinu Gheorghe a demisionat saptamina trecuta din functia de presedinte executiv al FC Rapid, George Copos anuntind ca responsabilitatile acestuia vor reveni, pentru o perioada, secretarului general Constantin Zotta, care va ocupa si functia de director general.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii