Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fanii dinamovisti critica transferul lui Curt

Transferul jucatorului Tiberiu Curt la Dinamo a declansat un val de nemultumire in rindul suporterilor, care si-au exprimat, pe site-ul dinamomania.net, indoiala fata de faptul ca fostul stelist ar putea suplini plecarile fundasilor Gabriel Tamas si Mariko Daouda.
Un suporter, al carui nick-name este "maldini", sustine, cu ironie, ca aducerea lui Tiberiu Curt la Dinamo reprezinta cel mai bun transfer din aceasta iarna: "Fenomenal. Am reusit cel mai tare transfer din aceasta iarna. Sint multumit ca am reusit sa aducem un fundas mult mai bun decit Tamas, care este un jucator de nationala. Veti vedea ca, in scurt timp, Curt ii va lua locul lui Tamas chiar si la nationala".
"Seychelles" considera ca oficialii dinamovisti s-au trezit cu sase ani intirziere: "Cine dom'le, Curt? Tibi Curt sau Tibi Lung? Daca este vorba de Tibi Curt, atunci cred ca noi ne-am trezit vreo 6 ani mai tirziu, ca eu stiu ca asta era bunicel cam pe vremea aia. Acum, daca tot aveam nevoie de un fundas, ma intreb cu ce este mai bun Curt decit Badea (n.r. - Ionut Badea) sau Burca (n.r. - Ovidiu Burca), chit ca astia au fost jucatori de mina a III-a. Iordacheeeee (n.r. - Adrian Iordache), nu plecaaaaaaaaaa!".
De asemenea, "Seychelles" se intreaba daca nu cumva Romulus Buia este liber de contract, pentru a fi transferat la Dinamo. "Mai stie cineva ce se intimpla cu "Figo din Berceni" (n.r. - porecla fotbalistului Romulus Buia)? Mai joaca pe undeva? Ca daca e liber de contract, ii propune imediat "prezidente" un contract la noi. Nu ar fi misto sa facem la noi echipa "eterne sperante - anul 1995", acum in 2006? Peste vreo 3-4 ani, mai ales daca scapam si de Dinamo II, care ne strica media de virsta la lot, o sa intram sigur in sampion lig, divizia "old boys"".
"Robin_Hood" considera ca este o umilinta sa transferi la Dinamo ultimul fundas din lotul rivalei Steaua: "M-am linistit. Baltoi e in lotul nostru in continuare si au venit si transferurile iernii in Europa: toti refuzatii de prin toate partile. Iar aducerea lui Curt e umilinta suprema, sa aduci ultimul fundas din lotul Stelei. Singura speranta e in Monica Macovei (n.r. - ministrul Justitiei) ca sa ne scape de Becali si de "actionarii" nostri".
"Ricky21" anunta, in mod ironic, transferul unui alt fotbalist la Dinamo: "Stire de ultima ora: Costel Cimpeanu a semnat cu Dinamo un contract pe 40 de ani cu drept de prelungire pe inca 40, cu o pensie anuala de 10 milioane de lei vechi plus un trening cu Dinamo II".
"Claudiu NJ" este de parere ca presedintele Ioan Becali "recicleaza" fotbalisti prin intermediul clubului Dinamo. "Cita vreme ne trebuie sa ne dam seama ca Giovanni (n.r. - Ioan Becali) nu vrea decit sa-si recicleze fotbalistii cu ajutorul lui Dinamo? Nu sint pentru neprezentarea la stadion, dar daca alta solutie nu exista, prost o fi ala care mai calca (n.r. - la stadion) sa strigi pentru Catalin Munteanu si Curt".
Un alt sustinator al echipei Dinamo, supranumit "o parere", crede ca ar fi oportuna aducerea fostului fotbalist al formatiei Steaua, Aurel Panait. "Mi-am mai luat o piatra de pe inima! Mai zilele trecute solicitam un fundas central si, iata, dorinta mi-a fost indeplinita! Acum sint linistit! Sa-l aduca si pe Panait pe postul de fundas dreapta si o sa-mi fac rezervari la avion pentru deplasarile din Shampion Lig"
Totusi, sunt si citiva suporteri care considera ca Tiberiu Curt ar trebui lasat sa isi demonstreze valoarea. "Eu zic ca strategia asta a conducerii, de a aduce jucatori care par a fi esuati, pe linga minusurile pe care le are, are si ceva plusuri. Decit sa luam jucatori umflati, cum a fost Plesan, mai bine luam jucatori dornici sa se relanseze in fotbal, cum au fost Tamas, Zicu, Bratu. Fiti optimisti macar, poate, va juca bine Curt. Nu il judecati dinainte", crede "pana".
"RedSox" critica atitudinea fanilor care nu ii dau nici o sansa lui Curt. "Sunteti indolenti si niste rai, dar rai tare. Nici nu a venit Curt bine ca-l si injurati. Din prima zi. Fara sa-i da-ti nici o sansa, fara sa-l primiti frumos. Uneori mi-e rusine ca tin cu Dinamo si asta din cauza voastra, care si la stadion tot asta faceti: injurati pe toata lumea".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii