Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Falsi angajati ai "Athena" propun lucrari ilegale locuitorilor din Chercea, Vidin si Radu Negru

Conducerea regiei locale de apa-canal avertizeaza locuitorii din cartierele in care se executa lucrari de reabilitare si extindere a retelei de canalizare sa nu cada in plasa unor impostori care se dau drept angajati ai firmei care efectueaza aceste lucrari. Victimele sint alese din rindul locuitorilor din cartierele Chercea, Vidin si Radu Negru, iar impostorii pretind o suma fixa de 500.000 lei in schimbul mutarii caminului de racord cit mai aproape de locuinta astfel incit costurile aferente continuarii lucrarilor de racordare de la limita de proprietate pina in interiorul locuintei sa fie cit mai mici. "Este vorba despre persoane neautorizate care se prezinta ca fiind angajati ai firmei SC "Athena" SA, Sucursala Braila, cea care a contractat lucrarea de reabilitare si extindere a retelei de canalizare din cadrul Masurii ISPA. Facem apel catre locuitori sa solicite legitimarea acestor persoane si reamintim ca toate lucrarile efectuate in cadrul contractului in cadrul Masurii ISPA sint realizate corespunzator proiectului tehnic elaborat cu respectarea normativelor si legislatiei in vigoare pentru proiectarea si executarea lucrarilor de canalizare", ne-a declarat directorul RA "Apa" Braila, Mihail Chirita, subliniind ca nu sint admise nici un fel de modificari ale lucarilor executate in cadrul acestui contract.
Important de mentionat este ca regia locala de apa-canal a mai avut probleme cu persoane care se prezentau ca angajati ai RA "Apa" si executau lucrari neautorizate de racordare sau bransare la sistemul public de alimentare cu apa si de canalizare. Un caz asemanator a fost semnalat de conducerea regiei in luna august 2005, cind a descoperit ca pe strada Chisinau astfel de persoane au efectuat lucrari neautorizate si total ineficiente intrucit conducta de canalizare pozata in sosea era in contrapanta, apele reziduale neputind fi preluate de sistemul de canalizare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii