Skip to main content

"Fair Play", un nou club de sah in Braila

Clubul isi propune sa devina in scurt timp una dintre gruparile cu un aport major la obtinerea de performante sportive superioare.
Presedinta acestuia, Laura Doroftei, candidat de maestru in sah a precizat ca principalul motiv al infiintarii clubului "Fair Play" il constituie faptul ca micii sahisti care se pregatesc la Palatul Copiilor Braila nu puteau fi legitimati si implicit, nu puteau participa la competitii.
"Selectia pentru performanta se va face pe baze riguros stiintifice, dar va exista si un sector de initiere, la care se poate inscrie orice copil care doreste sa practice sahul. Poate ca multa lume se intreaba care sint beneficiile pe care le poate aduce sahul. Aceastea sint relevate de studiile facute in ultimii ani, iar ca exemple pot enumera dezvoltarea gindirii logice, dezvoltarea memoriei si a creativitatii, cresterea considerabila a capacitatii de abstractizare matematica si a capacitatii de a lua decizii rapide si corecte. Ceea ce este foarte important acum este faptul ca putem sa legitimam copii care doresc sa faca performata in sah, dar putem sa le oferim si sansa de a participa in concursuri", a declarat Laura Doroftei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu