Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Faceti Hor(i)a, nu fiti hoti, sa fim ascultati cu toti

Chiar imi era dor de deputatul Horia Vasioiu. Nu-i mai vazusem fata prin "Obiectiv" cam de pe la sfirsitul anului trecut cind, daca imi aduc bine aminte, a zis ca vrea sa afle numele insilor din administratia publica locala care au turnat la Securitate. Nu stiu daca in acest moment cineva lucreaza sau nu la "Lista lui Vasioiu", mai important mi se pare ca ea a primit un nume. Pina la definitivarea acestei liste, dom' deputat de la PD vine si ne livreaza alt subiect, extrem de tangential cu cel legat de "lista". Si spunem asta pentru ca el, adica subiectul, este condimentat cu ingrediente ca sereisti, agenti sub acoperire, ascultari de telefoane si misiuni imposibile. Concret si la obiect, nenea Horia a cuvintat, acum doua saptamini parca, ca telefoanele ii sint ascultate. Ascultate, da', atentie sporita, nu si inregistrate, zicea el. Asadar, niste baieti cu ochi albastri sau caprui (nu poate preciza nici domnia sa, ca nu i-a vazut) trag cu pilnia la ce vorbeste dom' deputat. Noi am analizat dezvaluirea pe toate fetele si, in urma unei anchete minutioase & extrem de bine documentata, am ajuns la concluzia ca DA: telefoanele lui Horia Vasioiu sint ascultate. Ceea ce nu stie insa domnu' deputat de la PD este ca aceste convorbiri sint si inregistrate. Poftim, noi am intrat in posesia unei astfel de convorbiri, iar in cele ce urmeaza o sa v-o dam spre vizionare si dumnea'stra, ca sa va convingeti ce persoana importanta si incomoda este domnu' Vasioiu, din moment ce alde ditamai SRI-u' ii intercepteaza convorbirile telefonice.
Vasioiu: Bai, Vasile, sint Horia, ma.
Voce barbat: Ce faci, ma, Horica? Care-i treaba?
Vasioiu: Pai, sint la Parlament. Tu ai venit azi la munca?
Voce barbat: Da, ma, sint pe hol, n-am intrat la dezbaterile din plen. (Bagam de seama ca-i vreun coleg de deputatie - n.n)
Vasioiu: Bai, da-i ma in gura ma-sii cu dezbaterile lor, hai la bufet sa jucam o carte ceva. Haide, bai, ca fac eu cinste, doar tu ai dat ieri doua rinduri.
Voce barbat: Bai Horica, tu esti sanatos la cap? Daca aude cineva ce vorbim?
Vasioiu: Ptiu, ai dreptate, bai! Stai sa reformulez. Deci, mai Vasile, uite ce vroiam sa te rog: coboara putin la parter, ca vreau sa ne consultam in privinta proiectului ala de lege. Nu-ti lua hirtiile la tine, ca am eu destule hirtii. Hai, vino repede, ca stii doar ca azi e rindul meu sa fac niste amendamente la legea noastra. Sint baiat rezon: ieri ai venit tu cu doua amendamente, astazi e cazul sa ma revansez. Grabeste-te, ca s-ar putea sa nu mai prindem loc la masa de dezbateri. Observ ca sint si alti colegi ai nostri care doresc sa discute despre proiectele lor de legi.
Voce barbat: S-a facut Horia! Spune-i baiatului din sala sa aduca mai multe rinduri de pixuri, ca avem mult de lucru. Am un chef de adnotat, cred ca o sa ne prinda iar noaptea muncind pe brinci!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii