Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Expozitie si lansare de carte la Cercul Militar

Sala de festivitati a Cercului Militar a gazduit, la sfirsitul saptaminii trecute, expozitia filatelica de vederi si felicitari "Flori de martisor", realizata de brailenii Marcel Vranceanu si Ionel Teodorescu. De-a lungul timpului, Marcel Vranceanu a colectionat felicitari cu artisti romani si internationali, printre care Anda Calugareanu, Margareta Paslaru, Corina Chiriac, Claudia Cardinali. Cea mai veche felicitare dateaza din 1925 si a fost primita cu ocazia Zilei de Dragobete. "Am decis sa fac aceasta expozitie cu ocazia Zilei de 8 Martie. Dintotdeauna mi-au placut lucrurile frumoase, iar femeia reprezinta frumosul", ne-a spus Marcel Vranceanu. Expozitia va putea fi vizitata pina pe 15 martie.
De asemenea, sala de festivitati a Cercului Militar a gazduit si lansarea romanului autobiografic "In voia vremii", de Oma Stanescu. Invitati sa participe la eveniment au fost scriitorul Andru Vasile, poetul Constantin Gherghinoiu, publicistul Vasile Ioan Zbarcea si scriitorul Gheorghe Lupascu.
Romanul "In voia vremii" este alcatuit din treisprezece capitole, fiecare dintre acestea avind cite un motto. Romanul a vazut lumina tiparului anul trecut, la editura Junimea, Iasi.
A urmat un moment artistic realizat de copiii de la cursul de canto si muzica usoara al Cercului Militar, coordonati de profesoara Liliana Toader.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii