Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Expozitie inedita de 1 Iunie

Scoala cu clasele I-VIII Alexandru Ioan Cuza gazduieste in aceasta saptamana Salonul Expozitional Zoo Andras. Actiunea este, de fapt, o surpriza oferita copiilor braileni de catre Romeo Cirneci, pasionat de biologie si geologie, cu prilejul zilei de 1 Iunie. Vizitatorii pot admira lucrari de arta neconventionala: picturi pe piatra, scoarta de copac, oua de strut, bostanei si oase. De o mare finete sint picturile realizate pe frunze care sint unicat.
Sectiunea "Fauna marina" contine scoici, melci, corali cu forme inedite, dar si alte fiinte marine conservate. Sectiunea preferata a elevilor este cea a fluturilor. Cei mici sint impresionati de aripioarele multicolore. "In aceasta expozitie am reusit sa aduc in fata publicului fluturi de pe toate continentele. Impresionant prin marime, dar si prin colorit este fluturele cap de cobra, originar din Asia. O alta sectiune interesanta este cea a florilor de mina care include cuarturi, minerale, roci, fosile din Romania, Brazilia si Sahara", ne-a declarat Romeo Cirneci, administrator al Salonului Expozitional Zoo Andras.
Elevii mai pot admira pesti Pyrania gigant naturalizati, geode de ametist si pot face o incursiune in cristaloterapie. Asa pot afla ca agatele contribuie la mentinerea starii de echilibru interior, amplifica vointa si fermitatea, iar hematitele si magnetitul regleaza pulsul. Expozitia este gratuita si este deschisa pina vineri, inclusiv, intre orele 9 -18.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii