Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Expozitie de oua incondeiate la Casa Corpului Didactic

Pina la sfirsitul acestei luni, la Casa Corpului Didactic poate fi admirata o expozitie de oua incondeiate si lucrari artistico-plastice, realizate de micutii de la Gradinita nr.12, in intimpinarea Sarbatorilor Pascale.
Utilizind tehnici si materiale diferite de lucru (stropire, fuzionare de culori, combinatii de linii si forme cu acuarela, carioci si creta colorata), prescolarii si-au exprimat prin lucrarile lor iubirea fata de tot ceea ce-i inconjoara si iubirea fata de Dumnezeu. "Au imbinat cu migala si pasiune culori si au incondeiat oua, care mai de care mai frumoase. Pentru munca lor, iepurasul le va aduce daruri, iar noi am decis sa-i rasplatim cu o expozitie, la Casa Corpului Didactic. Am ales aceasta locatie deoarece reprezinta un lacas de cultura, un edificiu al tuturor cadrelor didactice", ne-a precizat Persi Stanciu, educatoarea micutilor artisti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii