Mergi la conţinutul principal

Examen de licenta la Universitatea "Brancoveanu"

Simbata, la Universitatea "Brancoveanu", 27 de absolventi au sustinut examenul de licenta la specializarea Economie agroalimentara din cadrul Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice. Presedintele comisiei a fost prorectorul institutiei, prof. univ. dr. Ion Scurtu. "Aceasta specializare cind a fost infiintata a fost dorita de administratia judetului datorita potentialului agricol al zonei. La aceasta specializare am incercat sa imbinam cele trei domenii, vegetal, zootehnic si industria alimentara. Am pus baza pe dezvoltarea acestei specializari pentru ca este de perspectiva. In Uniunea Europeana sint foarte cautati acesti specialisti care stiu sa dezvolte ideea de afacere in agricultura, iar pe plan local APIA are mare nevoie de ei pentru punerea in practica a politicilor comunitare", a spus presedintele comisiei de licenta, prof. univ. dr. Ion Scurtu.
Desi facultatea si specializarea sint acreditate si au dreptul, conform legii, sa-si organizeze licenta in cadrul institutiei cu propriile cadre didactice, la examenul de simbata a fost invitat in comisie si decanul Facultatii Agrare din cadrul ASE Bucuresti, prof. univ.dr. Victor Manole. "Ne dorim ca aceste examene sa fie cit mai serioase si din acest motiv am continuat sa invitam cadre universitare de prestigiu in comisiile de licenta, desi legea ne-ar fi permis sa nu mai facem acest lucru. De exemplu, la specializarile Comunicare si relatii publice si Jurnalism, anul acesta in comisia de licenta a fost invitat prof. univ. dr. Mihai Coman, de la Bucuresti", a explicat decanul Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice, conf. univ. dr. Elena Enache.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro