Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Examen de grad pentru asistentii medicali

Ministerul Sanatatii Publice si Autoritatea de Sanatate Publica Braila organizeaza in perioada 19-20 octombrie 2006 examen de grad principal pentru asistenti medicali, surori medicale si oficianti, moase, tehnicieni dentari, laboranti farmacie, maseuri absolventi de liceu sanitar, asistenti igienisti de cabinet stomatologic, asistenti medicali stomatologie.
Examenul de grad principal se desfasoara pe 19 octombrie pentru medicina genrala si pe 20, pentru celelalte spcialitati: pediatrie, ocrotire, obstetrica-ginecologie, nutritie-dietetica, medico-social, igiena si sanatate publica, balneofizioterapie, farmacie, radiologie, laborator, tehnica dentara, asistent igienist de cabinet stomatologic si asistent medical stomatologie.
Dupa cum ne-a informat as.med.pr. Mariana Maicanescu, de la Biroul Managementul Ingrijirilor de Sanatate din cadrul ASP, inscrierea candidatilor se va face in perioada 25 septembrie -9 octombrie, pina la ora 16, la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Braila, iar conditia principala de a participa la acest examen o constituie vechimea de 5 ani in specialitate pina la 31 decembrie 2006.
"Dosarul de inscriere cuprinde: cererea de inscriere, diploma de absolvire a scolii postliceale sanitare, liceu sanitare, original si xerocpoie, atestat de echivalare - copie xerox, adeverinta de vechime (5 ani la 31.12.2006) in specialitatea in care a fost incadrat si a lucrat conform documentelor de studii, mentionate anterior, eliberata de unitatea sanitara in care este incadrat candidatul si chitanta de plata a taxei de inscriere 125,37 lei RON, depusa in contul CNPDSB nr. RO72 TREZ 7025025xxx000266 deschis la trezoreria sector 2 Bucuresti cod cont 5025, cof fiscal (CUI) 16142125, care se poate achita la orice oficiu postal", a precizat Mariana Maicanescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii