Mergi la conţinutul principal
Combaterea consumului de alcool și droguri în rândul elevilor

Eveniment de tip Balul Bobocilor, din comuna Vădeni, sub protecția polițiștilor

* sâmbătă, polițiștii de ordine publică, investigații criminale, siguranța școlară și serviciul rutier au acționat împreună cu jandarmi, pompieri și Inspectoratul Teritorial de Muncă, pe raza de municipiului și a comunei Vădeni, pentru prevenirea producerii unor evenimente de tulburare a ordinii publice și combaterea consumului de alcool și droguri în rândul elevilor * acțiunile de control s-au desfășurat cu ocazia organizării unui eveniment de tip Balul Bobocilor

 

 

 

 

Polițiștii brăileni au desfășurat acțiuni, în municipiu și județ, pentru depistarea factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța comunității.

Sâmbătă, în intervalul orar 19:00-03:00, polițiștii de la structurile de ordine publică, investigații criminale, siguranța școlară, economic, rutieră au acționat împreună cu jandarmi, pompieri și reprezentanți Inspectoratului Teritorial de Muncă, pe raza de municipiului și a comunei Vădeni pentru prevenirea producerii unor evenimente de tulburare a ordinii publice și combaterea consumului de alcool și droguri în rândul elevilor. Acțiunile de control s-au desfășurat cu ocazia organizării unui eveniment de tip Balul Bobocilor. “În cadrul activităților au fost controlate mai multe societăți comerciale, legitimate peste 75 de persoane, controlate 68 de vehicule, testați 55 dintre șoferii acestora cu aparatul etilotest și drugtest. De asemenea, au fost aplicate și 13 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 73.290 de lei, dintre care 10 conform O.U.G nr. 195/2002, una în valoare de 20.000 de lei conform O.U.G. 28/1999 pentru lipsa de bonuri fiscale, fiind ridicată in vederea confiscării suma de 1.231 de lei, încă o sancțiune de 50.000 lei conform Legii 307/2006 și una la Legea 61/1991”, au transmis polițiștii.

La data de 30 septembrie, polițiștii și jandarmii au desfășurat 17 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Oamenii legii au intervenit la 51 de evenimente, 43 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 207 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 85.355 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut 11 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea,în intervalul orar 11:00-14:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și ai posturilor comunale de poliție au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier pe raza județului Brăila. În cadrul activităților au fost legitimate 346 de persoane, controlate 309 de vehicule și aplicate 88 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate în valoare de 25.175 de lei.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro