Mergi la conţinutul principal

Europarlamentarii PNL vor sustine amplasarea mai multor WC-uri publice in Braila

Ciini vagabonzi ce trebuie adunati de pe strada, mai multa ordine in piete, renovarea fatadelor blocurilor, mai multe WC-uri publice amplasate in oras, mai multe parcuri si mai putin circ politic local. Acestea sint principalele cerinte ale cetatenilor din municipiu, asa cum reies ele in urma unei actiuni organizate si desfasurate de voluntari PNL, in scopul de a afla ce-si doresc brailenii. Actiunea, desfasurata sub genericul "Programului pentru Romania", a avut loc in paralel in 70 de localitati din tara, iar rezultatele au indicat ca, indiferent de judet, oamenii isi doresc, in mare, cam aceleasi lucruri. Liderul interimar al organizatiei de tineret PNL Braila, Diana Tusa, a comentat joi, intr-o conferinta de presa, rezultatele acestei analize: "Brailenii si-au exprimat trei tipuri de pareri: unele sociale, unele politice si altele, generale. Cele sociale, pe care le vom inainta si domnului primar Cibu, se refera la: ciinii vagabonzi sa dispara de pe strazi, dar sa nu fie omoriti, sa fie verificati cei din piete, cu cintarele, mai multa ordine in piete, sa se puna pubele pe toate strazile, sa se renoveze blocurile vechi, sa se repare soselele, mai multe parcuri, mai multe WC-uri ecologice, protectia animalelor. In ceea ce priveste opiniile politice, am remarcat si la nivelul municipiului Braila dorinta cetatenilor de a inceta scandalurile, circul pe care-l fac politicienii, de a se transforma clasa politica, de a deveni mai serioasa si mai competenta. La parerile generale, majoritatea si-au dorit salarii sau pensii mai mari, un trai mai bun".
Tusa ne-a asigurat ca dorintele brailenilor - inclusiv cele legate de WC-uri publice, deducem noi - vor fi sustinute la Parlamentul European, de catre reprezentantii PNL: "Toate aceste opinii vor fi editate intr-o carte pe care o vom pune la dispozitia candidatilor nostri si pe care acestia le vor promova in Parlamentul European. Prin urmare, ele vor constitui programul politic al candidatilor nostri".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu