Mergi la conţinutul principal

Eugen Tomac, președintele PMP, în vizită la Brăila pentru a-și arăta sprijinul vizavi de candidații la Alegerile Parlamentare

* liderul de la nivel național al Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a venit, astăzi, la Brăila pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții partidului * acesta a susținut, la ora 16:30, o conferință de presă la sediul PMP Brăila, pentru a discuta despre programul de guvernare pe care îl propun popularii * Tomac a profitat de ocazie pentru a lăuda candidații pe care PMP Brăila îi propune pentru Cameră și Senat, precizând că sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, nu ”băgători în seamă”

 

Președintele PMP de la Centru, Eugen Tomac a venit, astăzi, în vizită la Brăila pentru a-și arăta susținerea față de cei doi candidați care deschid lista pentru Camera Deputaților și Senat. Alături de liderul popularilor brăileni, Viorel Botea, de asemenea candidatul PMP pentru Camera Deputaților și Doruleț Iorga, opțiunea popularilor pentru Senat, Tomac a susținut o conferință de presă la sediul PMP Brăila de pe strada Mihai Eminescu, la ora 16:30. Acesta a dorit să critice în primul rând ”fățărnicia” PSD și USR în privința demisiilor pentru a nu primi pensii speciale, precizând că PMP a realizat un proiect de lege pe această temă de ceva timp, astfel că nu ar trebui decât să fie votat, la fel ca acela legat de reducerea numărului de parlamentari la 300. Totodată, Eugen Tomac a vorbit despre câteva dintre prioritățile PMP în Parlamentul și Guvernul României în viitorul mandat. Acesta a amintit despre criza din Sănătate, dar în mod special s-a arătat îngrijorat față de criza economică preconizată. În linii mari, liderul PMP a precizat că principalele aspecte pe care popularii se vor concentra sunt: Educația, Credința și Sănătatea. Pe scurt, adoptarea unei Legi a Sănătății care să confere, printre altele, independență politică conducerii spitalelor, investiții în învățământul de la distanță, sprijin față de Poliție pentru destructurarea clanurilor mafiote. De asemenea, acesta a vorbit despre realizarea de două ministere noi, unul care să vegheze la inovare, digitalizare și la realizarea unor investiții masive în zona inteligenței artificiale, iar un altul, care să se ocupe de relația cu Republica Moldova în contextul schimbării direcției politice a țării.

Eugen Tomac a profitat de moment și pentru a lăuda cei doi candidați care deschid listele PMP pentru Parlament de la Brăila, punctând că ambii sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și nu doar ”băgători în seamă prin Parlament”, așa cum se întâmplă la alte partide. Liderul PMP a mai punctat că și-ar dori un ”scor foarte bun” de 9 - 10% la Brăila. Tot cu această ocazie, atât Viorel Botea, cât și Doruleț Iorga au precizat de ce anume își doresc să ajungă în Parlament. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro