Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eu RO, dar nu LLING STONES

Atitea laude complet nejustificate, din punctul meu de vedere, la adresa unei persoane fizice, juridice sau artistice nu am mai auzit cam de pe 23 august 1989. Numai "Uraaa, Uraaa!" cre' ca nu s-a strigat la concertul trupei The Rolling Stones. Deci m-am saturat de astia de la Rolling Stones. Ba ca-s legende, ba ca sint simboluri, ba ca sint icoane. Prin urmare, nu stim daca exista viata dupa moarte, dar stim sigur ca nu va mai exista rock dupa Rolling Stones. Kkt!
Personal, imi par expirati cei de la RS. O gasca de mosnegi alcoolici, cu fetele botite de atita bautura si innegriti de tutun. Ar fi in stare sa sperie copiii pe strada, dar cine este atit de inconstient sa-i lase pe Mick Jagger & co. de capul lor pe strada. Nu despre aspectul lor fizic vorbim insa acum. E treaba lor daca si-au baut zilele. Sa ne rezumam, asadar, la performantele lor muzicale, sa-i luam la meserie, cum se zice. Vorbeam cu un amic al meu si faceam misto de RS, in sensul ca am cazut amindoi de acord ca baietii nu au cine stie ce slagare, vorba lui Horia Moculescu. Tot ii dau cu acel plictisitor "I can't get no satisfaction", de parca ar fi treaba mea sau a voastra ca ei nu pot obtine satisfactie. Pentru mine, RS este doar o trupa cu destula vechime in bransa, care a avut norocul sa nu-si piarda nici un membru (prin deces sau divort muzical) si care beneficiaza acum, la batrinete, de o agasanta mediatizare (vezi campania Vodafone Romania, care s-a intins pe parcursul a 5 luni). Degeaba revendica cei de la RS titulatura de bunici ai rock and roll-ului, ca nimeni nu ii va angaja pe acest post. Se face atita caz ca au umplut stadionul "Lia Manoliu", ca au avut 60.000 de spectatori. Deci americanii de la Green Day au adunat 130.000 de englezi in doua zile, intr-un concert tinut in 2005, in Anglia. Robbie Williams stringe in mod constant 50.000 de spectatori la concertele sale. Si-atunci, care-i smecheria? Ca cei de la RS dispun de o scena inalta cit 10 etaje si lata de 100 de metri care, demontata, incape in 3 tiruri imense? Asta-i marketingu', bai, nu inteleg de ce se mira toti afonii? Cit despre muzica celor de la RS, cred ca am sa beau o cafea tare sa nu adorm. A, si am sa iau si un calmant puternic sa nu ma enervez. Hai, pa, bai!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii