Mergi la conţinutul principal

Etapa derby-urilor în Liga a V-a

• jocurile interesante au loc la Tudor Vladimirescu şi Râmnicelu, în Seria I, pe Ştefan Vrăbioru, la Cireşu, Făurei Sat şi Jirlău, în Seria a II-a

 

Runda a 12-a a Ligii a V-a programează sâmbătă şi duminică multe jocuri interesante în ambele serii, partide care pot fi considerate derby-uri, iar în urma rezultatelor care se vor înregistra se pot produce rocade în zonele superioare ale celor două clasamente. La Tudor Vladimirescu se întâlnesc ACSC Cazasu 2, locul al treilea şi liderul Seriei I, Tricolorul Lanurile, un joc în care un rezultat de egalitate nu avantajează nicio echipă. De o eventuală remiză poate beneficia FC Urleasca: echipa patronată de Adrian Spătaru este favorită la victorie în disputa cu Înfrăţirea Gemenele, şi cu un succes poate prelua fotoliul de lider al grupei. Spicul Râmnicelu - Victoria 2 Traian este cel de-al doilea meci cu grad înalt de dificultate din această grupă. În Seria a II-a sunt patru derby-uri, pe stadionul Ştefan Vrăbioru între Viitorul 2 Ianca şi Viitorul Galbenu, la Cireşu, acolo unde se întâlnesc Viitorul din localitate, locul al cincilea şi formaţia de pe poziţia a doua, Voinţa Găiseanca, la Făurei Sat, unde se deplasează echipa de pe locul al patrulea, Voinţa Bărăganul, şi la Jirlău, unde se vor întâlni AS Jirlău şi Voinţa Plopu.

Înaintea acestei etape podiumul în Seria I este ocupat de Tricolorul Lanurile 25 puncte, FC Urleasca 24 puncte, ACSC Cazasu II 20 puncte, iar în Seria a II-a de Viitorul Galbenu 28 puncte, Voinţa Găiseanca 23 puncte, Voinţa Plopu 22 puncte.

 

Etapa a 12-a programează meciurile:

Seria I:

FC Urleasca - Înfrăţirea Gemenele

Speranţa Măxineni - Unirea Grădiştea

ACSC Cazasu 2 - Tricolorul Lanurile

Dinamo Măxineni - Stanriz Stăncuţa

Voinţa Racoviţa - FC Tufeşti

Siretul Vădeni - Dinamic Unirea

Spicul Râmnicelu - Victoria 2 Traian

Romgal Romanu - Dinamo Salcia Tudor

 

Seria a II-a:

Viitorul 2 Ianca - Viitorul Galbenu

Viitorul Cireşu - Voinţa Găiseanca

Victoria Deduleşti - Dacia Berteşti

Spicul Zăvoaia - AS Bordei Verde

Voinţa Făurei Sat - Voinţa Bărăganul

AS Ulmu - Avantul Mircea Vodă

AS Jirlău - Voinţa Plopu

Tractorul Viziru - Comagrim Dudeşti.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro