Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etapa a 13-a programeaza meciuri echilibrate

Astazi si miine, in sala Polivalenta se vor derula partidele din cadrul etapei a 13-a a Campionatului de fotbal in sala.
Teoretic, aceasta runda a doua a returului nu programeaza nici un meci derby, practic insa, tinind cont de cresterea valorica a multor echipe, s-ar putea derula partide interesante, echilibrate, si care sa conduca la rezultate surpriza.
Doua partide ar putea detine capul de afis al etapei, Forta - Amicii Boys si Vulturii Mogador - Monolit.
La o prima vedere, prin pozitia din clasament, dar si prin valoarea lotului, Forta ar parea favorita in disputa cu adversara sa, numai ca Amicii Boys a demostrat in etapa inaugurala a returului ca poate juca la un nivel foarte ridicat si poate face fata unor echipe mai bine cotate. Dupa ce a invins pe ocupanta locului al doilea, FC Urleasca, Amicii Boys are toate sansele sa mai bifeze un joc bun si un rezultat pe masura.
Cu siguranta ca si cel de-al doilea joc amintit va fi unul spectaculos, Monolitul fiind si el intr-o crestere valorica ce i-a adus sase victorii consecutive. Simbata insa, va avea o sarcina foarte dificila in fata celei mai puternice echipe din campionat.
Tot simbata, Prod Romario va incerca sa-si treaca inca un succes in cont, in fata uneia dintre formatiile din subsolul clasamentului, Akcent, pentru a-si pastra locul al treilea in clasament.

Etapa a 13-a programeaza meciurile:
Vineri
ora 18,00 Victoria - Speranta Hipodrom
ora 19,00 FC Urleasca - Sporting
ora 20,00 Forta - Amicii Boys
Simbata
ora 18,00 Prod Romario - Akcent
ora 19,00 Sportul Chercea - Blazer
ora 20,00 Vulturii Mogador - Monolit
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii