Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etapa a 13-a programeaza meciuri echilibrate

Astazi si miine, in sala Polivalenta se vor derula partidele din cadrul etapei a 13-a a Campionatului de fotbal in sala.
Teoretic, aceasta runda a doua a returului nu programeaza nici un meci derby, practic insa, tinind cont de cresterea valorica a multor echipe, s-ar putea derula partide interesante, echilibrate, si care sa conduca la rezultate surpriza.
Doua partide ar putea detine capul de afis al etapei, Forta - Amicii Boys si Vulturii Mogador - Monolit.
La o prima vedere, prin pozitia din clasament, dar si prin valoarea lotului, Forta ar parea favorita in disputa cu adversara sa, numai ca Amicii Boys a demostrat in etapa inaugurala a returului ca poate juca la un nivel foarte ridicat si poate face fata unor echipe mai bine cotate. Dupa ce a invins pe ocupanta locului al doilea, FC Urleasca, Amicii Boys are toate sansele sa mai bifeze un joc bun si un rezultat pe masura.
Cu siguranta ca si cel de-al doilea joc amintit va fi unul spectaculos, Monolitul fiind si el intr-o crestere valorica ce i-a adus sase victorii consecutive. Simbata insa, va avea o sarcina foarte dificila in fata celei mai puternice echipe din campionat.
Tot simbata, Prod Romario va incerca sa-si treaca inca un succes in cont, in fata uneia dintre formatiile din subsolul clasamentului, Akcent, pentru a-si pastra locul al treilea in clasament.

Etapa a 13-a programeaza meciurile:
Vineri
ora 18,00 Victoria - Speranta Hipodrom
ora 19,00 FC Urleasca - Sporting
ora 20,00 Forta - Amicii Boys
Simbata
ora 18,00 Prod Romario - Akcent
ora 19,00 Sportul Chercea - Blazer
ora 20,00 Vulturii Mogador - Monolit
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii