Mergi la conţinutul principal

Etapa și schimbarea de lider în Campionatul de Minifotbal Brăila

• Juventus Old-Boys, în premieră pe locul întâi • golul etapei a 18-a fost înscris de Stănel Ion (Riders), iar Cătălin Constandache a fost desemnat drept cel mai bun portar

 

Etapa și schimbarea de lider în Campionatul de Minifotbal Brăila.

După runda a 18-a Juventus Old-Boys, pentru care au marcat Dragoș Mucuță 2, Emanuel Pîrlețeanu și Viorel Tănase, a urcat pentru prima dată pe prima treaptă a clasamentului, în urma victoriei obținute în fața celor de la United.

Derby-ul dintre Amicis și Juventus s-a încheiat nedecis, 4-4, iar Pretenașii&Keleș Auto a profitat de acest egal și prin succesul obținut, 5-3, în jocul cu Riders, a revenit pe poziția a II-a.

Juventus Under 19 continuă seria bună a evoluțiilor din acest an și și-a trecut în cont o nouă victorie, 4-2, în disputa cu Steaua Dunării.

Golul etapei a fost înscris de Stănel Ion (Riders), iar cel mai bun portar a fost desemnat Cătălin Constandache (Juventus Old-Boys).

Primele 5 locuri sunt ocupate de: 1. Juventus Old-Boys 32 puncte, 2.  Pretenașii&Keleș Auto 31 puncte, 3. Amicis 31 puncte, 4. United 30 puncte, 5. Juventus 30 puncte.

 

Rezultatele și marctorii etapei a 18-a:

Steaua Dunării - Juventus Under 19 2-4 (1-3)

Ștefan Aftodor 1 gol, Argentin Niță 1 / Sebastian Rancea 3, Claudio Ene 1.

Amicis - Juventus 4-4 (1-1)

Georgian Chihaia 1, Bogdan Dumitru 1, Mădălin Calu 1, Iulian Bogoș 1 / George Cîșu 1, Ionuț Piașu 1, Nicu Pavelescu 1, Ionuț Șerbănescu 1.

Riders - Pretenașii&Keleș-Auto 3-5 (2-3)

Stănel Ion 1, Valentin Bosoi 1, Marian Gologan 1 / Alex Niță 3, Sergiu Simion 1, Rareș Băluță 1.

United – Juventus Old-Boys 2-4 (0-1)

Marius Dima 2 / Dragoș Mucuță 2, Emanuel Pîrlețeanu 1, Viorel Tănase 1.

Partida Sprting - PNT se va disputa joi, 22 februarie, ora 21:30.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro