Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Esteban Vigo, viitorul antrenor dinamovist, a sosit in Romania

Antrenorul spaniol Esteban Vigo a declarat, marti, la sosirea pe Aeroportul International Henri Coanda, ca obiectivul sau la conducerea tehnica a echipei Dinamo este cistigarea titlului la finalul sezonului competitional.
"Eu am venit pentru sase luni, dar cu posibilitate de prelungire pe doi ani. Obiectivul meu este campionatul, nu exista alt obiectiv", a spus Vigo.
Intrebat ce stie despre echipa Dinamo, tehnicianul spaniol a precizat ca a aflat unele lucruri de pe Internet, iar restul informatiilor le-a obtinut in urma discutiilor cu presedintele executiv al clubului, Ioan Becali, si cu unii prieteni din Romania, vorbitori de limba spaniola. "Acum ma aflu in faza de culegere de informatii, dar ma aflu aici pentru a cunoaste mai bine echipa", a spus Esteban Vigo.
Viitorul antrenor al echipei Dinamo a mentionat ca este sigur de faptul ca atacantul Claudiu Niculescu, pe care l-a pregatit si la Universitatea Craiova, unde tehnicianul a fost secundul lui Juan Ramon Alesanco, il va ajuta din nou la Dinamo. "Claudiu Niculescu ne va ajuta pentru ca il cunoastem foarte bine. Sint sigur ca el va fi unul dintre jucatorii care ne va ajuta", a precizat Vigo.
Intrebat ce a spus tehnicianul Jose Ramon Alesanco atunci cind a aflat ca va veni in Romania, pentru a antrena pe Dinamo, Vigo a spus: "S-a bucurat. Stiti ca el si-a indreptat cariera in alta directie (n.r. - in acest moment, Alesanco este coordonatorul echipelor clubului FC Barcelona), era destul de multumit".
Clubul FC Dinamo va organiza o conferinta de presa, astazi de la ora 17.00, in cadrul careia va fi prezentata noua conducere tehnica a echipei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii