Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Esteban Vigo detine licenta Pro

Directorul Scolii federale de antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Radulescu, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca noul antrenor principal al formatiei Dinamo, Esteban Vigo, detine licenta Pro.
"Inainte de sarbatori, am solicitat forului spaniol sa ne comunice ultimul curs urmat de domnul Vigo Esteban, iar astazi am primit un fax din partea omologului meu, Mariano Moreno, prin care ne-a instiintat ca antrenorul lui Dinamo detine licenta Pro", a spus Radulescu.
Oficialul FRF a precizat ca s-au facut demersurile necesare si in privinta antrenorului secund al formatiei Dinamo, Urbano Ortega. "Cu Vigo Esteban ne-am lamurit si el poate antrena oricind o echipa de Divizia A. Acum ramine de vazut daca si Urbano Ortega are dreptul de a-si exercita profesia", a mai spus Radulescu, care a adaugat ca un antrenor secund trebuie sa detina "minim licenta A UEFA".
Antrenorii Esteban Vigo si Urbano Ortega au fost numiti la conducerea tehnica a formatiei Dinamo la sfarsitul lunii decembrie 2005, inlocuindu-l pe Ioan Andone, care si-a reziliat contractul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii