Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Esteban Vigo a demisionat de la FC Dinamo

Tehnicianul spaniol Esteban Vigo a demisionat, luni, de la FC Dinamo, "din respect pentru Ioan Becali", fostul presedinte executiv, in urma unei sedinte care a durat 45 de minute.
"Este normal sa plec cu omul care m-a adus. Nu regret decizia luata, care este definitiva. Ioan Becali este o persoana care merita tot respectul, care mi-a dat incredere, iar daca el nu mai este la club, este normal ca si eu sa plec", a declarat tehnicianul spaniol.
La sedinta au participat actionarii Gigi Netoiu, Vasile Turcu, Nicolae Badea si Ioan Becali.
Esteban Vigo a precizat ca au fost anumite persoane care nu l-au lasat sa munceasca asa cum si-ar fi dorit. "Sunt anumite persoane care nu m-au lasat sa muncesc asa cum am vrut eu. Sint dezamagit, pentru ca nu este o decizie placuta pentru mine. Aici in Romania, prietenia nu se respecta. Sint din alta tara, am alta mentalitate", a spus Vigo.
Antrenorul spaniol considera ca echipa Dinamo nu va fi afectata de aceasta decizie. "Las la Dinamo o echipa foarte bine pregatita, iar baietii nu au de ce sa fie afectati", a conchis Vigo.
Esteban Vigo si secundul Urban Ortega au semnat cu FC Dinamo, in decembrie, contracte valabile pina la incheierea sezonului, la propunerea presedintelui executiv Ioan Becali. Cei doi urmeaza sa fie platiti de Dinamo pina la terminarea contractului.
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, simbata, ca s-a ajuns la un acord cu presedintele executiv Ioan Becali in privinta plecarii acestuia de la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, urmind ca in decurs de o saptamina sa i se returneze banii investiti.
Ioan Becali a fost numit oficial in functia de presedinte executiv al FC Dinamo pe 4 iulie 2005, devenind in acelasi timp si actionar in noua structura organizatorica a gruparii bucurestene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii