Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emil Dica: Coman merita 3,5 milioane de euro

Mijlocasul Emil Dica a declarat, miercuri, inaintea antrenamentului echipei Rapid, ca portarul Danut Coman valoreaza 3,5 milioane de euro, suma la care a fost evaluat de conducerea gruparii giulestene in cazul unui transfer in strainatate.
"Dani e cel mai bun portar din Romania si merita 3,5 milioane de euro cit s-a cerut pe el. M-as bucura pentru el daca s-ar transfera la o echipa mare din Europa, dar mi-as dori sa il am in continuare coleg", a afirmat mijlocasul.
Emil Dica considera ca formatia antrenata de Razvan Lucescu poate indeplini obiectivele stabilite de conducerea clubului, ocuparea locului doi in campionat si cistigarea Cupei Romaniei. "Avind in vedere ca sintem la doar trei puncte de locul doi, cred ca putem sa speram. Iar Cupa daca am cistigat-o anul trecut, de ce n-am cistiga-o si anul asta?", a spus Dica.
Mijlocasul Ionut Stancu l-a contrazis, miercuri, pe managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, cel care afirmase ca portarul Cornel Cercea este cel mai bun din tara. "Cernea cel mai bun portar? De ce? S-a lasat Coman sau s-a accidentat? Coman e portarul echipei nationale si cu siguranta e cel mai bun daca a fost selectionat. Cind o sa se transfere Coman, probabil ca o sa ramina Cernea cel mai bun, daca nu o sa fie cumva Edel", a mentionat mijlocasul.
Coleg de camera in cantonamente cu Danut Coman, Stancu spera ca portarul sa mai ramina o perioada la Rapid. "Sper sa ne ajute in continuare, dar daca in viitor o sa vina o oferta foarte buna pentru el, atunci ii doresc din tot sufletul sa ii fie bine acolo. Eu o sa-mi gasesc alt coleg de camera. Sau, poate cine stie, ne transferam amindoi", a spus jucatorul rapidist.
Intrebat cum comenteaza declaratia lui Razvan Lucescu, cel care afirmase ca jucatorii trebuie sa se astepte sa nu fie aparati de conducatorii clubului, Stancu a raspuns: "Am fost si sintem pregatiti sa fim singuri. Anul trecut a fost unul greu din punctul acesta de vedere, asa ca sintem obisnuiti".
Ionut Stancu a spus despre Ionel Ganea ca este obisnuit deja cu tricoul alb-visiniu. "El a mai jucat la Rapid si nu are nici o problema de acomodare. Si-a luat deja tricoul si pot sa spun ca ii sta bine in alb-visiniu. Speram sa aiba o evolutie cel putin ca cea de la Dinamo", a precizat Stancu.
La antrenamentul echipei Rapid a participat, miercuri, si fostul fundas al formatiei giulestene, Adrian Iencsi, care in prezent este liber de contract.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii