Mergi la conţinutul principal

Elita agriculturii la Târgul Naţional «AgriCultura»

Zeci de expozanţi, organizatori, parteneri, autorităţi locale, parlamentari, şefi ai deconcentratelor brăilene, producători agricoli locali şi vizitatori au fost ieri prezenţi în număr mare la reluarea unei tradiţii pentru Camera de Comerţ Brăila, Târgul Naţional "AgriCultura". Practic, ieri, Camera a resetat ceasul evenimentelor expoziţionale pe care şi le programează an de an, prin relansarea "AgriCultura", după o pauză de 6 ani, de data aceasta într-un nou concept în care producătorii, distribuitorii şi importatorii de maşini şi utilaje agricole, substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor, sisteme de irigaţii, producătorii de seminţe, horticultorii, viticultorii sunt puşi în legătură directă, dar şi cu bancherii locali, precum şi dealerii auto, cadre universitare, inclusiv specialişti din cadrul staţiunilor de cercetare. Cu alte cuvinte, evenimentul este menit să satisfacă toate zonele de interes ale exponenţilor acestei ramuri industriale cu pondere importantă în judeţul nostru. "La moment aniversar, cunoscut fiind faptul că la finele lunii septembrie s-au împlinit 150 de ani de la înfiinţarea sistemului cameral, CCIA Brăila redeschide un context propice parteneriatelor, conexiunilor, socializărilor şi suntem convinşi că această ediţie va parafa ca o veritabilă marcă agricolă zona noastră", a declarat în deschidere Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Brăila. De altfel, Fusea a acordat invitaţilor la eveniment - autorităţi locale, parlamentari, şefi ai deconcentratelor locale - insigne cu însemnele Camerei, special realizate cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Camerelor de Comerţ, precum şi albumul de fotografii cu oraşul nostru editat de CCIA Brăila.
Târgul deschis în cursul zilei de ieri ocupă o mare parte din parcarea centrului comercial "Promenada Mall" în dreptul "Bricostore", locaţie compartimentată pentru a face loc celor aproape 40 de firme expozante, atât naţionale cât şi locale, inclusiv zonei alocate Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor, unde sunt amenajate standuri în care producători locali de legume şi fructe îşi expun spre vânzare marfa alături de standuri cu produse tradiţionale carne, mezeluri, brânzeturi şi produse de artizanat din mai multe zone ale ţării.
Brăilenii pot vizita târgul zilnic până vineri inclusiv, între orele 10.00 şi 19.00, iar sâmbătă în intervalul 10.00 - 16.00. De asemenea, în primele două zile de târg au loc spectacole susţinute de Şcoala Populară de Arte Brăila şi Casa de Cultură a Municipiului. Ca element de noutate, la ediţia din acest an a "AgriCultura", Camera de Comerţ Brăila organizează şi o tombolă a vizitatorilor, sâmbătă la ora 11.00 urmând să aibă loc tragerea la sorţi, premiile constând în produse oferite de expozanţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro