Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elicopter american, atacat cu focuri de arma la Bagdad

Un elicopter american a fost atacat cu focuri de arma la Bagdad, in timpul unor confruntari armate, relateaza Sky News, adaugind ca, potrivit producatorului sau din capitala irakiana, aparatul de zbor s-a prabusit.
Oficiali americani si irakieni au insistat ca elicopterul nu a fost doborit, in pofida declaratiilor in acest sens ale unor presupusi martori oculari.
Politia irakiana a precizat ca o serie de confruntari au izbucnit in Fadhil si Sheik Omar, doua cartiere ale capitalei irakiene, dominate de sunniti. Patru civili au fost raniti in timpul confruntarilor.
Elicopterul survola zona unde se desfasurau violentele, in momentul in care a fost atins de focuri de arma, trase de la sol. Deocamdata nu se stie daca vreo persoana aflata la bord a fost ranita sau ucisa. Fortele americane si irakiene au inconjurat zona.
Sase explozii au putut fi auzite in oras. Pe de alta parte, o femeie kamikaze a detonat dispozitivul exploziv pe care il avea asupra sa, in mijlocul unui grup de recruti aflati la sectia de politie Muqdadiyah (nord-est de Bagdad), provocind moartea a cel putin 14 persoane si ranirea a peste 20.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii