Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Elfsborg este o echipa puternica, cu doi-trei fotbalisti foarte buni"

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Walter Zenga, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca IF Elfsborg, adversara din turul intii al Cupei UEFA, este o formatie puternica, cu doi-trei fotbalisti foarte buni.
"Este un meci important pentru noi, care ne poate duce din nou in grupele UEFA. Stiu ca avem in fata un adversar care nu este deloc usor, o echipa puternica in ansamblu, cu doi-trei fotbalisti foarte buni. Avem sansa noastra, ii respectam, dar vrem sa facem doua meciuri bune. Calificarea se va decide in meciul retur si nu in partida de la Bucuresti. Sintem in pozitia in care daca vom invinge se va spune: “Ei si ce, era normal”. Daca pierdem se va zice: “Vai, am pierdut in fata...”", a spus Zenga.
Intrebat daca jucatorii si-au revenit dupa drama eliminarii din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Zenga a afirmat: "Cind ai o infringere intr-un meci, drama este in alta parte, nu in fotbal. Sint alte lucruri mai importante decit o eliminare. Sintem constienti ca nu am facut nimic la Iasi, am cistigat doar un meci. Trebuie sa muncim mai mult pentru a ajunge la un nivel inalt, la care Dinamo merita sa fie".
Walter Zenga a precizat ca fundasii Cosmin Moti si Adrian Scarlatache au revenit la antrenamente, iar atacantul Florin Bratu nu este refacut complet. "Revin incet, incet Moti si Scarlatache, dar si Bratu care nu este complet refacut. Toti trei au inceput sa se antreneze cu noi. Izvoranu are o accidentare usoara, dar nu se pune problema sa nu faca parte din lot. Aceste reveniri sint cele mai bune lucruri la Dinamo. Avem in fata meciuri din trei in trei zile si avem nevoie de tot lotul. Singurele probleme sint cu Zicu si Stoican", a declarat Zenga.
Referindu-se la declaratia fundasului suedez al echipei CFR Cluj, Niklas Sandberg, care a spus ca Dinamo va cistiga cu scorul de 4-0, tehnicianul italian a afirmat: "Daca ma gindesc ca as putea cistiga un meci cu 4-0 inseamna ca nu sint profesionist, nu sint serios si nu merita sa stau pe banca unei echipe mari. Dorinta oricarui antrenor este de a cistiga, dar de aici si pina la a spune ca ...".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii