Mergi la conţinutul principal

Elevii din comuna Victoria au colindat pentru Cristi şi au strâns aproape 6.700 lei

• întreaga comunitate din Victoria a sărit în ajutorul lui Cristi şi a organizat o serie de activităţi pentru a strânge bani • campania a debutat cu un spectacol caritabil, urmat apoi de un târg de prăjituri • îmbrăcaţi în costum popular, în perioada 18-21 decembrie, copiii au mers pe la casele gospodarilor şi la instituţiile din comună • colindătorii au ajuns ieri şi la sediul redacţiei “Obiectiv”

 

Şcoala Gimnazială Victoria, împreună cu structurile arondate - grădiniţa Victoria, Şcoala Mihai Bravu şi grădiniţa Mihai Bravu, sunt şi în acest an alături de Cristian Filip! La iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor şi sub deviza “Să nu-i uităm niciodată pe cei mai trişti ca noi!”, copiii, profesorii şi părinţii au muncit cot la cot şi au realizat o frumoasă campanie umanitară pentru adolescent. Acţiunea a avut toate ingredientele unei campanii reuşite: spectacol caritabil, târg de prăjituri şi cei mai frumoşi colindători.

Campania a debutat cu un spectacol care a avut loc pe 11 decembrie, când, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Victoria, elevii au participat la concursuri de karaoke şi dans, în echipe formate la nivelul fiecărei clase.

Activităţile au continuat miercuri, 20 decembrie, cu un Târg de prăjituri, care s-a desfăşurat la nivelul fiecărei structuri arondate. Prăjiturile care au fost oferite spre vânzare nu doar că au arătat foarte bine, dar au fost şi extrem de delicioase.

Cea mai frumoasă activitate s-a desfăşurat în perioada 18-21 decembrie, când elevii din grupul “Padina” au colindat pentru Cristi. Îmbrăcate în costum popular, fetele au colindat gospodăriile şi instituţiile din comună şi din judeţ, iar banii primiţi i-au pus în urna pentru Cristi.

Ultima lor oprire a fost la sediul redacţiei “Obiectiv-Vocea Brăilei”, unde ne-au cântat o serie de colinde, ce ne-au umplut inimile de emoţie şi bucurie.

Toată această frumoasă campanie a avut un rezultat pe măsura eforturilor depuse: 6.670 lei pentru Cristi. De altfel, tot pentru Cristi, colectivul Şcolii Gimnaziale Victoria au organizat o acţiune asemănătoare şi în urmă cu doi ani.

Coordonatorii activităţilor au fost profesorii Gica Tudor, Marian Tătaru, Viorel Chelu şi Mirel Florin Bornaz, director Şcolii Gimnaziale Victoria, alături de toate cadrele didactice ale unităţii de învăţământ. Parteneri au fost Primăria Victoria şi Asociaţia Sportivă Şcolară Astra Victoria.

“Aducem mulţumiri elevilor, părinţilor, autorităţilor locale, cadrelor didactice care s-au implicat în derularea acestui proiect cu scop caritabil. De asemenea, mulţumim domnului primar Stăvărel Dorobanţu. Suntem convinşi că sărbătorile noastre vor fi mai frumoase şi mai liniştite, dacă, din puţinul nostru, oferim cu drag şi contribuim la salvarea unei vieţi. În fond, despre aceasta este Crăciunul, nu?”, spun organizatorii campaniei.

La rândul nostru, dorim să mulţumim întregii comunităţi din comuna Victoria pentru solidaritate, implicare şi generozitate!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro