Mergi la conţinutul principal

Elevii de la trei scoli ocupa primele locuri la Olimpiada de matematica

In urma cu citeva zile s-a desfasurat faza judeteana a Olimpiadei de matematica pentru clasele a V-a si a VI-a la Scoala "Al. I. Cuza". Au participat 111 elevi la clasa a V-a si 101 la clasa a VI-a. Inspectorul de specialitate, prof. Catalin Stanica a precizat ca subiectele au fost din programa de olimpiade si concursuri si ca prin aceasta olimpiada s-a urmarit realizarea unei selectii la clasele a V-a si a VI-a, atragerea elevilor spre matematica si incurajarea participarii la olimpiade si concursuri.
La clasa a V-a locul I a fost ocupat de Denis Turcu de la Colegiul "Balcescu", care a obtinut punctajul maxim, pe locul II s-a situat Alexandra Pavel de la Scoala "Mihai Eminescu", iar pe locul III a fost Mirela Soca de la Colegiul "Balcescu". S-au mai acordat 26 de mentiuni, iar elevul Florin Roadevin de la Scoala nr. 1 Tufesti a obtinut si un Premiu Special.
La clasa a VI-a primul loc l-a ocupat Alexandra Nicolae de la Scoala "Fanus Neagu". Locul doi a fost ocupat de trei elevi care au reusit sa obtina acelasi punctaj: Lorena Balan de la Scoala "Mihai Eminescu", Teodor Onea de la Colegiul "Balcescu" si Dana Ilie de la Scoala "Fanus Neagu". Pe locul III s-a situat George Cioroiu de la Scoala "Mihai Eminescu". S-au mai acordat 23 de mentiuni. Elevul Stefan Robitu de la Scoala de Arte si Meserii din Ciocile a primit pe linga mentiune si un Premiu Special.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu