Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la Scoala nr. 10 ecologizeaza padurea Lacu Sarat

La Scoala nr. 10 a inceput derularea proiectului "Ecoeducatia", in cadrul programului de granturi pentru dezvoltare scolara 2007. Proiectul a fost evaluat cu 76 de puncte la nivel national si are un buget aprobat de 31.150 lei.
Printre activitatile cele mai importante pe care invatatoarele Aneta Trezi si Stanuta Caplea si le-au propus in proiect figureaza ecologizarea statiunii Lacu Sarat si realizarea unei tabere la Sovata, in judetul Mures.
"Proiectul se incadreaza in categoria care sprijina imbunatatirea procesului de predare-invatare prin activitatile extracurriculare. A inceput pe 25 iunie si se va finaliza in decembrie. Ne dorim sa responsabilizam beneficiarii directi si indirecti, cadre didactice, parinti si comunitatea locala, asupra importantei protectiei mediului si conservarii patrimoniului natural. Concret, implicam elevii in activitati cu caracter practic: dezvoltarea interesului elevilor pentru probleme de natura ecologica, antrenarea lor in activitati de ecologizare, dezvoltarea competentelor experimentale si activitatilor practice, respectul fata de natura si valorificarea efectelor benefice ale acesteia", a explicat invatatoarea Aneta Trezi.
Miine dimineata, in statiunea Lacu Sarat se va derula activitatea "Sa reciclam deseuri pentru o natura curata". Un grup de 30 de elevi, participantii la proiect, premiantii din fiecare clasa de la Scoala 10, vor stringe deseurile din padure, din zona neamenajata.
Tabara de la Sovata, cu scop ecologic, se va desfasura in perioada 30 iulie - 5 august. Premiantii vor beneficia in tabara de tot felul de activitati interesante, pe care invatatoarea Stanuta Caplea a spus ca le va dezvalui doar atunci, urmind sa fie surprize placute pentru copii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii